Wat is jouw favoriete sneeuwlevel? - XGN Doe Mee

  Afgelopen week werden er meerdere hitterecords gebroken en dat doet verlangen naar wat afkoeling: een voetenbadje, een lekker ijsje, maar vooral een koude wind! De Doe Mee verplaatst dat scenario naar games en vraagt: wat is jouw favoriete sneeuwlevel? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer ging onze vraagstelling over de nieuwe Switch-modellen die Nintendo heeft aangekondigd. De gameontwikkelaar uit Japan liet al weten dat er een Nintendo Switch Lite komt, maar in de herfst verschijnen er ook nieuwere modellen van Nintendo’s paradepaardje die een langere batterijduur hebben. Maar Nintendo heeft nog niet iedereen overgehaald, zoals ArrowToTheKnee:

  ArrowToTheKnee – Level 1

  Ik zit soms wel eens te twijfelen of ik geen switch ga kopen. Vooral voor de super smash en pokemon games. Ik vind de Switch Lite wel een interessante optie door de prijs en afmetingen. Alleen dan weer jammer dat niet elk spel erop gespeeld kan worden.. Dit doet mij nog niet overhalen.

  En hetgeen wat ArrowToTheKnee hierboven aangeeft, is iets wat de XGN Doe Mee zelf ook vaker voorbij zag komen. Voor sommigen is het switchen tussen de TV en gamen on the go hét aspect van de Nintendo Switch en met de Lite kan dat dan weer net niet. Een langere batterijduur wordt dan wel weer omarmd door iedereen.

  Enfin, dat het warm was deze week is niks nieuws onder de zon, maar het deed de Doe Mee en vele anderen verlangen naar een koelere periode. En om je alvast voor te bereiden op de onvermijdelijke kou, wil de Doe Mee het volgende weten:

  Wat is jouw favoriete sneeuwlevel?

  De ijzige toppen van een berg in Rise of the Tomb Raider, Cool Cool Mountain in Mario 64 of de massieve kamer vol met ijs uit Uncharted 2; sneeuw is een terugkerend thema in games. Maar wat is jouw favoriete sneeuwlevel? Welke ijzige wind moet bij meerdere gamers door de woonkamer blazen?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM juist dat level jouw favoriete sneeuwlevel is. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.