Wat is jouw favoriete Rainbow Six game en waarom? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 18 juli 2015 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee zweet van de bank af, maar dat weerhoudt hem er niet van jouw weer een nieuwe stelling voor jou op de proppen te stellen. Deze keer gaat het over Rainbow Six en blikken we ook even terug op Ubisofts belofte vorige week.
Vorige week vroegen wij aan jullie wat jullie nou van Ubisofts belofte vinden. De ontwikkelaar annex uitgever wil op evenementen, zoals de E3 en Gamescom, alleen nog maar speelbare games tonen. Geen gameplaytrailers dus meer voor de Franse maker, maar alleen echte demo's. Echte reacties kregen we helaas niet, dus de XGN Doe Mee spreekt zelf deze keer:
We blijven bij Ubisoft, want we gaan het hebben over Rainbow Six. En dan niet over het aanstaande Rainbow Six Siege, waar de XGN Doe Mee wel veel zin in heeft, maar de serie in het algemeen. Even een favoriet kiezen uit die mooie serie. De vraag is dan ook:

Wat is jouw favoriete Rainbow Six game en waarom?

Want wat is nou jouw favoriete Rainbow Six game? Is het misschien wel de originele game uit 1998? Of het wel erg geliefde Rainbow Six Vegas of Vegas 2? Wij zijn erg benieuwd! Dus laat in de reacties hieronder weten welke game dat is en waarom en misschien ben jij volgende week wel reactie van de week! Wij zweten nog even verder. Een fijn weekend gewenst en tot volgende week!

Populair Nieuws