Wat is jouw favoriete Marvel-film? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 12 maart 2016 om 15:00
xgn google image
Schrik niet, maar deze week staat de XGN Doe Mee in het teken van de Marvel-films. We weten het, hoe halen wij het in godsnaam in ons hoofd en dergelijke. Toch past hij wel bij de afgelopen week. Welkom bij de Doe Mee!
De vorige keer was de vraag wat jullie nou verwachten van Dark Souls III. Gelukkigen mochten de eerste drie à vier uur van de game spelen en vertellen wat zij er van vonden. Rete interessant natuurlijk, maar wij willen vooral weten wat de XGN’ers van Dark Souls III verwachten. De meesten van jullie kijken er naar uit en ook Rahl:
De XGN Doe Mee kan niet anders dan het eens zijn met je Rahl, want ook de Doe Mee is aan die befaamde, of misschien zelfs bevreesde, tweede playthrough begonnen. Een soort voorbereiding op Dark Souls 3, maar natuurlijk ook om de DLC The Old Hunters eens goed aan de tand te voelen. En die schijnt nog veel lastiger te zijn dan het origineel. Gaat de zeldzame vrije tijd…
Maar goed, genoeg daarover. Tijd voor onze nieuwe focus en dat is films! Schrik niet, de Doe Mee doet het (naar alle waarschijnlijkheid) alleen deze week, aangezien er maar echt één aspect voor de XGN Doe Mee er deze week uitsprong: de nieuwe trailer van Captain America: Civil War. Toegegeven, ook Game of Thrones was tranentrekkend goed, maar Civil War had één verrassend element. Wij willen nu weten:

Wat is jouw favoriete Marvel-film?

Dus schiet er maar op los geliefde XGN’er, hieronder in de reacties! Guardians of the Galaxy? De eerste Iron Man? Of toch de Hulk-film? Laat het ons weten en vertel er ook even bij WAAROM die film jouw favoriete Marvel-film is. Zien we jullie volgende week weer met dan een gloednieuwe game-stelling. Fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws