Wie is jouw favoriete gamebabe? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee gaat jullie deze week eens ondervragen over het vrouwelijk schoon in gameland. Jouw favoriete gamebabe dus. Er wordt ook nog even teruggeblikt op vorige week en de Doe Mee kijkt dus wie er wel of juist niet games op releasedag koopt.

  Laatst vroegen wij aan de XGN'ers of jullie games gelijk op de dag van release kopen of waarom juist niet. En de meningen zijn heerlijk gemixt. Er zijn sommigen die uitkijken naar een titel en vertrouwen op de kwaliteit van een game en hem gelijk kopen, maar er zijn ook genoeg gamers die eerst de reviews lezen en daarna pas overstag gaan. De reactie van deze week was dan ook lastig te kiezen, maar de XGN Doe Mee gaat dan toch voor die van RG-force.

  RG-force - Level 10

  Alle toppers koop ik wel bij de release zoals Legend of Zelda, Assassin's Creed etc. Ook als ze mooie pre-order bonussen hebben, wil ik zeker wel overstag gaan. Als ik niet zeker weet of een game leuk is, of als ik denk dat de prijs snel daalt, dan wacht ik wel even. Wat je wel snel hebt als je veel games op de dag van release koopt, is dat je veel games hebt die dan onaangetast in de kast komen te staan, hopende dat ze op een dag uit de verpakking mogen komen.

  En zo zijn er, naast RG-force, meerderen die games gewoon op de releasedag kopen. Maar zoals de XGN Doe Mee net al meldt, er zijn ook genoeg liefhebbers die eerst even reviews lezen of simpelweg niet gelijk zestig euro op de toonbank kunnen leggen voor de allernieuwste titel. Want sommige games, zoals Watch Dogs - dank je thijsknvb - vallen misschien best wel tegen bij de launch.

  Zou je er dan op de dag van release gelijk zestig euro voor betalen? Die vraag is erg actueel, vooral met de release van het misschien wat tegenvallende The Order 1886. Een game pre-orderen en dus op dag één ophalen kan soms wel tof zijn, maar dan moeten er dus leuke en geinige pre-order bonussen worden toegevoegd aan de game in kwestie.

  We hebben genoeg gebazeld over het aanschaffen van games op de dag van release, tijd voor die nieuwe stelling. En daarmee richt de XGN Doe Mee zijn vizier even op het vrouwelijk schoon in de diverse games. De stelling van deze week is dan ook:

  Wie is jouw favoriete gamebabe?

  Want al die vrouwen in de games, wie is nou eigenlijk jouw favoriet? Is het misschien toch wel Lara Croft, die al een kleine twintig jaar onze harten sneller doet laten slaan. Of ben je helemaal hoteldebotel van het ijzeren kostuum wat Samus Aran draagt?

  Natuurlijk mag het ook één van de diverse vechtersbazinnen zijn uit Street Fighter, SoulCalibur of Mortal Kombat. Elk speelbaar vrouwelijk personage mag, zolang je maar vertelt WAAROM zij juist jouw favoriete gamebabe is. Laat je mening hieronder achter en dan zien wij jullie volgende week terug met een gloednieuwe XGN Doe Mee. Tot dan!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.