Wat is jouw favoriete game-openingsscène? - XGN Doe Mee

  Januari ligt achter ons, evenals de stilte in gameland. Februari gaat ons vermaken met titels als The Order 1886, Evolve, Dying Light en Dead or Alive 5: Last Round. Misschien dat die games wel een geweldige openingsscène hebben en laat de XGN Doe Mee deze week nou net over jouw favoriete game-openingsscène gaan.

  Vorige keer vroegen wij aan jullie wat de beste zombiegame ooit is. De avonturen van Frank West schijnen erg populair te zijn, aangezien Dead Rising wel een paar keer naar voren kwam. Maar soms is een obscure game met uitleg juist leuker om te kiezen als reactie van de week. De felicitaties gaan naar JediKiller-Jango.

  JediKiller-Jango - Level 7

  De allerbeste zombiegame ooit gemaakt is Evil Dead A Fistfull of Boomstick, die gebaseerd is op de films van Evil Dead. Het is al een vrije oude game (PS2). Ik vind de wapens hier echt supervet en daarnaast is deze game ook écht ontzettend eng! Zeker een aanrader!

  Bedankt voor de tip JediKiller-Jango, de XGN Doe Mee had trouwens nog nooit van de game gehoord, maar een spel wat gebaseerd is op de Evil Dead films is zeker het proberen waard. Nu eerst nog eens een PlayStation 2 proberen te regelen.

  Tijd voor de nieuwe stelling! In de intro las je al dat het over openingsscènes van games gaat en dan gaat het deze keer niet over de beste openingsscène, maar over JOUW favoriete scène. De stelling is dan ook als volgt:

  Wat is jouw favoriete game-openingsscène?

  Want wat is nou jouw favoriete game-openingsscène? Zijn het de eerste seconden en minuten van BioShock, waarna je voor het eerst Rapture ziet? Of is het toch de hartverscheurende begin van The Last of Us, waardoor je gruwelijk welkom wordt geheten in de nieuwe wereld.

  Laat ons weten wat jouw favoriete openingsscène is en vertel natuurlijk ook WAAROM die scène zoveel impact op jou heeft gehad en jou zelfs misschien nog steeds imponeert. Wij horen het graag! Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.