Dying Light

 • Dying Light (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 30 januari 2015
 • PS4, Xbox One, PC

Dying Light

In Dying Light is er een ware zombieplaag uitgebroken, waar jij als speler moet overleven. De game speelt zich af in een wereld vergelijkbaar met de Zuid-Amerikaanse steden en sloppenwijken. Je moet op zoek naar voorraden en wapens om te overleven en andere mensen die nog in leven zijn te redden. Overdag zijn de geïnfecteerden bovendien traag en haast ongevaarlijk, terwijl ze 's nachts veranderen in beesten die kunnen sprinten, springen en op gebouwen klimmen.

7 Volgers

9 In collectie

7 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Avontuur, Survival Horror, Shooter, First-person shooter
Releasedatum
30 januari 2015
Publisher
Warner Bros. Interactive
Developer
Techland
Platformen
PS4, Xbox One, PC

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Dying Light - Gameplay - PS4

Be The Zombie Trailer

"Test Your Survival Skills" Interactive Trailer

Story Trailer

Belangrijke updates

 • Nog 1 jaar lang gratis Dying Light DLC

  Het is bekendgemaakt dat we nog 1 jaar lang gratis Dying Light DLC kunnen verwachten. De horrorgame Dying Light kwam in 2015 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. We zetten alle details op een rijtje.

  19 juni 2017 Jordy Gomes
 • Dying Light update brengt eye tracking naar de game

  Twee jaar na de release van Dying Light komt ontwikkelaar Techland met een nieuwe update. Deze voegt eye tracking ondersteuning toe aan de game. De Dying Light update voegt opties toe aan de game om deze met een speciale eye tracking controller te spelen.

  25 januari 2017 Julius Tolle
 • Dying Light Zombiefest 2 zal vandaag van start gaan

  Via zijn eigen website heeft Techland aangekondigd dat de speciale versie van Be The Zombie ook tijdens Kerst weer terug zal komen. Tijdens Dying Light Zombiefest 2 zal je worden beloond met speciale prijzen.

  23 december 2016 Djimon Tete
 • Top 5 beste DLC 2016 - Maakt het jaar compleet

  Meer dan eens bevatten games losse eindjes of is een verhaal juist zo goed uitgewerkt dat er honger naar meer is. Zulke zaken worden veelal opgelost door uitbreidingen voor spellen uit te brengen zodat je net nog even wat plezier uit je favoriete titels kan halen. Dit is de top 5 beste DLC 2016.

  16 december 2016 Jimmy Kemkes
 • Top 10 beste zombie games waar je nooit levend uit komt

  Zombie games zijn al jarenlang een favoriet van veel gamers. Het aanbod aan zombie games is enorm, van de serieuze survival games als DayZ en H1Z1 tot de grappige cartoonachtige zombies in Plants VS Zombies. Er is een zombie game voor iedereen, maar welke zombie games zijn nu het beste? Dat lees je in onze Top 10 beste Zombie games

  7 juni 2016 Koen Stienstra 4 reacties