Wat is jouw favoriete episodische game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 22 augustus 2015 om 15:00
xgn google image
De toekomst ligt bij episodische games. Een gedurfde uitspraak, maar die komt niet van de Doe Mee zelf. Wij hebben wel iets nodig om jullie aandacht te krijgen hè. Het gaat wel over episodische titels en wat nou jouw favoriet is. Verder blikken we even terug op vorige week.
Een week geleden vroegen wij wat jullie nou van het onlangs aangekondigde Vote To Play vinden van Sony. Met deze ‘functie’ kunnen PlayStation Plus-leden stemmen op drie games; één van die titels wordt dan de PlayStation Plus game van de maand en is gratis te downloaden. De andere twee titels zijn dan met korting op te halen.
Er waren weinig reacties, en thijsknvb had dan ook de beste:
Duidelijk thijsknvb, een mening die menigeen zal hebben, maar daar zit tegelijkertijd ook een beetje het probleem. De PlayStation 4 is nog niet zo lang in ons levensbestaan en heel veel grote titels heeft Sony’s paradepaardje nog niet. Games die dan ook lang(er) uit zijn op de PS4, hebben we nog niet echt; dat zal ook nog wel wat langer duren trouwens.
Oké, genoeg over PlayStation Plus. We gaan het hebben over episodische games! Een genre waar Telltale de afgelopen jaren de grootmeester in is, maar ook waar Valve eventjes mee geflirt heeft – Half Life 2: Episode 3? Onze vraag is dan ook:

Wat is jouw favoriete episodische game?

Blijf je in het recente verleden met The Walking Dead, Game of Thrones of Life is Strange? Of was je echt weggeblazen door Sam & Max of Back to the Future, die misschien naar de PlayStation 4 en Xbox One komt?
Wij zijn benieuwd, dus laat het ons weten in de reacties hieronder en dan zien wij jullie volgend weekend weer bij een gloednieuwe XGN Doe Mee. Tot dan!