Wat is jouw favoriete Elder Scrolls game? - XGN Doe Mee

  Het is de eerste XGN Doe Mee van 2018 en net zoals de afgelopen jaren blijven wij om jullie meningen vragen! Deze week staat jullie favoriete Elder Scrolls game centraal. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer van 2017 ging de vraagstelling van de Doe Mee over jullie verwachtingen van dit jaar. Iedereen verwacht voornamelijk veel lege portemonnees met alles wat er uit gaat komen: we spreken even over een God of War, Detroit: Become Human, Red Dead Redemption, Death Stranding en Spider-Man. We geven in de eerste XGN Doe Mee van 2018 het woord aan oude bekende RG-force:

  RG-force – Level 11

  Ik verwacht dat in 2018 mijn portemonnee erg pijn gaat doen. Zoveel mooie titels. Spiderman, Detroit become human, RDR2, death stranding en zoveel meer. Het gaat een druk game jaar worden.

  Dat het een druk gamejaar gaat worden, dat moge inmiddels wel duidelijk zijn. Maar dit jaar kent geen nieuwe gameconsole die uitgebracht gaat worden, dus misschien zal het iets minder worden dan 2017. We gaan het zien de komende twaalf maanden!

  Goed, eventjes genoeg over het afgelopen jaar, we blikken wederom vooruit. Afgelopen week werd bekend dat The Elder Scrolls Online, die al een goede tweeeneenhalf jaar uit is, weer een nieuwe update krijgt. Nu gaat onze vraagstelling niet over de MMORPG van Bethesda, maar over iets anders. Namelijk:

  Wat is jouw favoriete Elder Scrolls game?

  Skyrim is ook alweer een goede tijd uit en is sinds afgelopen november ook op de Nintendo Switch te spelen. Maar van alle Elder Scrolls-titels, wat is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook bij WAAROM dat jouw favoriete Elder Scrolls game is. Dan zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. De beste wensen en een fijn weekend gewenst!

  The Elder Scrolls: Arena

  Verkijgbaar vanaf 15 january 1993

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.