Far Cry 4 prijzen - Registreer en WIN op XGN!

Article
vrijdag, 21 november 2014 om 15:47
xgn google image
Far Cry 4 staat inmiddels wel heel dicht voor de deur. De nieuwe shooter van Ubisoft komt namelijk morgen al uit! Daarom hebben wij nu wel een heel toffe actie voor jullie om de game mee te winnen!
Vanaf morgen kan iedereen aan de slag met Far Cry 4, en natuurlijk willen jullie die game niet missen! Niet voor niets stond de game in onze lijst must-have titels van dit najaar.

WIN de Far Cry 4 Kyrat Edition voor PS4

Wij geven nu een speciale versie van de game weg aan jullie! Het gaat hier om de Far Cry 4 Kyrat Edition voor de PlayStation 4. Want zo'n prachtige game wil je natuurlijk het liefst op next-gen ervaren!
In de Kyrat Edition van Far Cry 4 vind je:
  • Far Cry 4 in een speciale Collector's Box
  • Een Pagan Min figurine
  • Een kaart van Kyrat
  • Je eigen reisdagboek
  • Een toffe propaganda poster
  • De DLC Hurk's Redemption met 3 nieuwe missies en een badass harpoengeweer
Far Cry 4 Kyrat Edition

Hoe win ik?

Heel simpel! Om kans te maken hoef je je alleen even te registreren op XGN en zorgen dat vrienden zich via jou aanmelden. Registreren kan via deze pagina.
Vul je e-mailadres in of registreer via je favoriete social media site. Vervolgens doorloop je even de stappen en kies je daarna Far Cry 4 als prijs om te winnen. Je maakt dan gelijk kans, maar je doet natuurlijk pas echt mee als je ook vrienden hebt aangemeld via jou!
Je ontvangt na je registratie een bevestiging van je deelname aan de actie. Als je al een account op XGN hebt, lees dan onderstaand verder.

Je kansen vergroten, hoofdprijs voor meeste verwijzingen!

Als je je kansen wilt vergroten om te winnen, dan kan dat. Verwijs je vrienden naar XGN via de e-mailoptie na je registratie of stuur ze je verwijslink die in je bevestigingsemail stond. Voor iedereen die zich via jouw link registreert krijg je een extra ticket om te winnen.
Verwijs je dus 10 vrienden naar XGN, dan maak je 10x kans om de winnen! Je kunt op je eigen pagina bijhouden hoeveel mensen daadwerkelijk registreren via jouw link. Degene met de meeste verwijzingen gaat er met de hoofdprijs vandoor, de Far Cry 4 Kyrat Edition voor PS4!

Meedoen als je al een account hebt

Natuurlijk zullen velen van jullie al een account hebben op XGN. Goedzo! We willen onze trouwe leden natuurlijk ook een evenredige kans geven om te winnen. Dit kun je doen door vrienden te verwijzen naar de site.
Klik boven in het menu op jouw avatar. In het dropdown menu dat je krijgt staat de optie 'delen met vrienden.' Geef daar eerst even aan dat je mee wilt doen. Pak daarna je verwijslink of e-mail je vrienden direct vanaf de pagina en je maakt net zo goed kans!

Vette goodiepacks als troostprijs

We geven één exemplaar van de Far Cry 4 Kyrat Edition weg aan degene met het meeste verwijzingen. Maar daarnaast maken we nog 5 mensen blij met prijzen. Zij zullen een goodie pakket van de game ontvangen met:
  • Een Far Cry 4 vlag
  • Een Kukri-mes sleutelhanger
  • Een tof Far Cry 4 t-shirt
Net als voor de hoofdprijs geldt: hoe meer mensen je verwijst, hoe groter je kans om te winnen!
Far Cry 4 Goodiepakket

Meedoen kan tot 30 november

Je kunt meedoen aan de actie tot 30 november, het einde van de maand. De winnaar krijgt kort daarna zijn prijzen in huis. Zorg er dus voor dat je voor die tijd bent geregistreerd en je vrienden naar XGN.nl brengt.
Veel succes allemaal en hopelijk kunnen we jou binnenkort blij maken met Far Cry 4!