Top 10 Fallout 4 Concept Art - Dit valt er te zien in Boston

Article
door Joep
maandag, 05 oktober 2015 om 15:40
xgn google image
Om het leed van de maandag te verzachten, voorzien we je in de aanloop naar de release van Fallout 4 elke maandag van specials over Fallout. Dit doen we omdat de release al over 36 dagen is. Het eerste wat we in deze serie specials behandelen, is een anaylse van de best beschikbare Fallout 4 concept art.
10 november is het zo ver: de dag waarop de bommen in Fallout 4 vallen, is meteen de dag waarop de game wereldwijd beschikbaar is. Inmiddels is er al veel concept art van Fallout 4 naar buiten gekomen, waarvan de beelden een goede impressie geven van de objecten, steden en personages die de game kent. We zetten het voor je op een rij en nemen de beste Fallout 4 concept art door.
fallout 4 concept art

10. Memory Den

We beginnen de lijst met een obscure afbeelding van een locatie genaamd 'Memory Den'. Wat er precies te zien is, is helaas nog een klein raadsel. De capsules hebben bij de community wel een theorie doen opwaaien, waarbij je als speler de mogelijkheid zou hebben om in deze capsules bepaalde herinneringen terug te kopen.
Ook doet het denken aan de uitbreiding van Fallout 3 genaamd Operation Anchorage. Vooralsnog ziet het er uit als een bordeel uit The Jetsons.
9 10 november 2077 79556

9. 10 november 2077

Het volgende stuk concept art is er een die aan de basis van de game staat. Het benadrukt welke rol het stukje pre-war gaat spelen binnen game. Als speler ga jij het utopische Amerika verkennen voordat het nucleaire vuur de aarde deed verschroeien. Zo wil Bethesda ons vanuit een ander perspectief naar de oorlog en Fallout laten kijken.
8 thuis 79557

8. Thuis

Om aan te sluiten op de vorige concept art, pakken we meteen de afbeelding erbij waarin jij je voormalig eigen huis ziet. Alles is hier nog koek en ei, maar de man aan deur heeft toch een onheilspellende mededeling voor je. Dit is de man van Vault-Tec, die jou om je inschrijving komt vragen voor een ondergrondse Vault door het op de loer liggende gevaar van nucleaire oorlog.
7 79558

7. Longfellow Bridge

Kijkend naar de brug in de afbeelding, dachten fans in eerste instantie dat we bij deze Fallout 4 concept art naar de Longfellow Bridge uit Boston keken, maar dit is echter nog niet zeker. Er bevinden zich namelijk meer bruggen in dezelfde stijl in Boston. Wel zal de locatie van deze brug dicht bij het Museum of Science liggen.
Naar alle waarschijnlijkheid zal deze locatie met de boot in de foto een fort of plaats zijn waar een groep mensen zich heeft gevestigd. Dit zal dan vergelijkbaar zijn met Rivet City uit Fallout 3. Hier had men van een vliegdekschip een stad gemaakt.
6 synth gen 2 79559

6. Synth Gen. 2

Fallout 3 kende Gary de kloon, maar in Fallout 4 gaat men nog een stap verder. Hier zul je heuse cyborgs tegen het lijf lopen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen deze afkomstig zijn uit de Institute of Technology.
Dit instituut bevindt zich namelijk in Boston en zou logisch gezien de geboorteplaats van deze synthetische mensen kunnen zijn. In het bovenstaande beeld is goed de anatomie van deze cyborgs te zien.
5 power armor 79560

5. Power Armor

Natuurlijk is ook The Brotherhood of Steel weer aanwezig in Fallout 4. In welke vorm is echter nog maar de vraag. Wel kun je als speler daar de vruchten van plukken door jezelf in Power Armor te hijsen. Een Fallout-game zou ten slotte niet compleet zijn zonder het iconische en gigantische pak waarmee jij verandert in een supersoldaat.
4 diamond city 79561

4. Diamond City

Diamond City is een stad die qua opbouw iets weg lijkt te hebben van Megaton uit Fallout 3. Het verschil is echter dat deze stad eerder iets weg heeft van een fort dan van een stad.
De 'stad' is gebouwd op de locatie van Fenway Park, een locatie die in het echt een honkbalstadion is. In de video's zijn dan ook mensen met honkbaljacks te zien. Dit heeft natuurlijk als doel de oorsprong van deze locatie te benadrukken.
3 red rocket 79562

3. Red Rocket

Red Rocket, de naam van het gebouw op de afbeelding, is de naam van benzinepompen in de Fallout-franchise. Deze specifieke locatie gaat een belangrijke rol spelen binnen Fallout 4 omdat dit jouw thuishaven wordt.
Dit is de locatie waar jouw Power Armor te zien is. Het is je niet alleen je onderkomen, maar ook je werkplaats. Jouw veilige persoonlijke plekje binnen de vijandige wastes.
2 de werkplaats 79563

2. De werkplaats

Wanneer we ver hadden kunnen inzoomen op het Red Rocket-station, hadden we bij deze afbeelding uit kunnen komen. In jouw onderkomen heb je genoeg ruimte om je persoonlijk set Power Armor te personaliseren en verbeteren.
Niet alleen dat, ook kun je hier aan de slag gaan met de meer dan 50 basiswapens die de game kent. Ook deze zijn allemaal te personaliseren naar jouw speelstijl met meer dan 700 aanpassingen.
1 raider 2 0 79564

1. Raider 2.0

Bij dit laatste stukje Fallout 4 concept art kijken we naar de welbekende Raider. Met dit beeld lijkt de vijand, die we uit vorige delen kennen, volwassen en een stuk angstaanjagender geworden.
Voorheen waren het smerige junkies met hanekammen die je bestormden met een biljartstok. Dit keer boezemen de steampunk-achtige vijanden daadwerkelijk angst in en heb je waarschijnlijk meer dan één kogel nodig om hun hersenpan als een pioenroos open laten staan.