Wat zou jij vinden van een Fable 4? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 26 november 2016 om 15:00
xgn google image
De Amerikaanse tradities slaan ook bij ons in Nederland in als een bom. Nou ja, het is eerder een rotje, maar ook de Neerlandse winkels beginnen steeds meer met Black Friday op te proppen te komen. De XGN Doe Mee richt zich daar niet op, maar op het 'befaamde' Fable 4. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Eén week geleden vroegen wij naar jullie ervaring met Dishonored 2 en wat jullie van Arkane’s Studio nieuwste project vinden. Waarschijnlijk bezitten velen van jullie de game nog niet, of zijn jullie aan het wachten op dit weekend, aangezien Dishonored 2 dan in de aanbieding is vanwege Black Friday. Voor de laatste deals, check onze prijsvergelijker. Maar we blijven bij Dishonored 2 en frank-van-doorn heeft het voor het zeggen:
Jammerlijk dat je het zo ervaart frank-van-doorn, maar waarschijnlijk heeft Arkane Studio dit er met een reden in gedaan. De XGN Doe Mee heeft de game helaas nog niet gespeeld, maar schaft hem wel snel aan vanwege de Black Friday kortingen.
Goed, even genoeg over Dishonored 2. We richten ons op één van de meest ambitieuze titels ooit en de vele beloftes die door diens bedenker de wereld in werd gestuurd, om vervolgens niet uit te komen. We hebben het natuurlijk over Fable, de eerste titel in de franchise bedacht door Peter Molyneux en zijn studio Lionhead.
Die studio moest eerder dit jaar zijn deuren sluiten, waardoor Fable Legends ook werd geannuleerd. Maar Peter Molyneux deed een interessante uitspraak gisteren: hij zou dolgraag aan Fable 4 werken. Een prima opzet voor ons om aan jullie te vragen:

Wat zou jij vinden van een Fable 4?

Molyneux vindt het ‘bijzonder’ dat Fable 4 niet wordt gemaakt. Hij zou dan ook dolgraag de draad oppakken met zijn oude team om de RPG af te leveren. Maar zitten jullie daar op te wachten? De laatste Fable, Fable Adventures, kwam op de Kinect uit en werd niet echt warm ontvangen. Zou Fable 4 weer een stap in de goede richting zijn?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt, of wat jij tof zou vinden aan Fable 4. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn gameweekend gewenst!

Populair Nieuws