Deze F1 2020 multiplayer verbeteringen willen wij zien

Article
vrijdag, 21 februari 2020 om 16:29
5 redenen om f1 2019 te spelen 153226
Het duurt niet lang meer voordat het nieuwe Formule 1 seizoen weer van start gaat. Inmiddels zijn de wintertests al bezig en dat betekent ook dat het tijd is om vooruit te kijken naar de aankomende Formule 1 game. De multiplayer is een belangrijk gedeelte van de game en daarom zetten wij enkele F1 2020 multiplayer verbeteringen op een rij die wij zouden willen zien!

Een beter penaltysysteem

Waarom is dat een penalty? Iedereen die ooit een Formule 1 multiplayer game gespeeld heeft moet die zin wel eens hardop geschreeuwd hebben. Het is geen geheim dat het er soms (te) hard aan toe gaat in een Formule 1 multiplayer game. Vaak krijg je binnen de kortste keren bij een ongeluk een penalty aan je broek, zelfs al ben je niet altijd de schuldige.
Daarom zou het een prettige F1 2020 multiplayer verbetering zijn als een penalty niet gelijk wordt uitgedeeld na een ongeluk. Bij de echte races duurt het namelijk ook altijd een aantal ronden voordat de wedstrijdleiding met een oordeel komt. In F1 2020 zou daarom in die tijd gekeken kunnen worden hoeveel plaatsen de betrokkenen bij het ongeluk verloren zijn en of er schade is. Zo kan de game met een eerlijker oordeel komen, zonder gelijk iedereens race door tijdstraffen in een rekenwedstrijd te veranderen.
f1 2019 crashf1580835004

Co-op Championship

Een grote afwezige in F1 2019 was het co-op kampioenschap. Hiermee kon je samen met vrienden een online seizoen starten, tussendoor opslaan en verdergaan wanneer je wilde. Deze feature was een prettige manier om met een groep vrienden ontspannen op de zondagmiddag wat raceweekenden af te werken.
We zouden het co-op kampioenschap graag weer willen terugzien in F1 2020. De leagues die we van F1 2019 kennen zijn een fijne toevoeging voor grotere kampioenschappen die op vaste tijden gereden kunnen worden, maar voor vrienden onderling was het niet erg handig. Het is namelijk voor races met vrienden fijn als je niet van vaste tijden afhankelijk bent om races uit een seizoen te rijden.
f1 2019f1575022912

Meer mogelijkheden voor spectators

Het volgende punt uit de lijst met F1 2020 multiplayer verbeteringen die we zouden willen zien, draait rondom de spectator mode. In league races wordt deze gebruikt om de race van live commentaar te voorzien. De afgelopen games is de interface van de spectator mode al langzaam steeds meer verbeterd, maar toch zouden we nog enkele extra features willen zien.
Zo zou een track-map, waarmee de spectators precies kunnen zien waar iedereen op het circuit rijdt, een prettige toevoeging zijn. Hiermee kun je als commentator sneller zien waar er actie op de baan te zien is. Het is daardoor makkelijker om het overzicht te houden tijdens een hectische race. Ook het kunnen zien van de weersvoorspelling en sectortijden tijdens de kwalificatie kan de spectators helpen om op het juiste moment de cruciale momenten van de race te laten zien.
f1 2019 preview met volle snelheid vooruit 150308

Extra opties in de lobby

Om de races interessanter te kunnen maken, zouden we graag wat meer opties willen krijgen in de online lobby. Het zou bijvoorbeeld leuk zijn als we kunnen instellen hoe snel je banden slijten, een mogelijkheid op mechanische schade en soortgelijke instellingen. Ook is het fijn als we de regels rondom blauwe vlaggen kunnen aanpassen. In een open lobby wil je hiervoor namelijk andere instellingen dan bij een league race.
De extra opties moeten ervoor zorgen dat je van elke race een unieke ervaring kunt maken. Van de realistische regels tot gekke instellingen die leiden tot spannende races en grappige situaties. Ga maar eens proberen een hele race op versleten banden te rijden. Het zou de F1 2020 multiplayer verfrissend houden.
f1 2019 verstappenf1573831523

De multiplayerwagen

F1 2019 gaf ons al voor het eerst de mogelijkheid om je eigen multiplayer auto en coureur samen te stellen met verschillende skins. Dat was een goede toevoeging. We zouden in F1 2020 dit graag verder uitgebreid zien.
Hoe leuk zou het zijn als je uit meerdere chassis kunt kiezen voor je multiplayer auto die elk hun sterke en zwakke punten hebben? Dat maakt de keuze in de wagens nog diverser. Voor de nostalgie is het mooi als er tussen de skins komend jaar enkele klassieke kleurstellingen zitten van legendarische wagens van vroeger, zoals bijvoorbeeld van de Williams van 1992.
Dit waren onze F1 2020 multiplayer verbeteringen die wij zouden willen zien. Wat zouden jullie graag willen zien in de aankomende Formule 1 game? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties