Evolve DLC informatie - Nieuwe Hunters en Monster

Article
zaterdag, 28 maart 2015 om 20:40
xgn google image
Met de nieuwste DLC voor Evolve die vanaf 31 maart beschikbaar is, komen veel nieuwe Hunters, Monsters en maps. Tijd om alle nieuwe informatie kort en krachtig samen te vatten. Lees hier alles over de nieuwste toevoegingen in de Evolve DLC informatie.
De twee nieuwe maps en de Observer modus zijn gratis voor Evolve bezitters. De Hunters kunnen los voor 7,49 euro gekocht worden of samen met drie monster skins in de Evolve Hunting Season Pass voor 24,99 euro gekocht worden. Evolve bezitters die eerder via de deelnemende winkels een Monster Expansion Pack hebben gekocht krijgen Behemoth erbij. Overige Evolve gamers kunnen Behemoth voor 15 euro kopen.

Indiana Jones his worst nightmare

Liefhebbers van de Monsters zullen erg blij zijn met de nieuwe aanvulling in de vorm van Behemoth. Behemoth is een tank gemaakt van gigantische rotsblokken. Klimmen is nog steeds mogelijk, maar in plaats van springen rolt Behemoth zich op tot een gigantisch rotsblok dat zowel de omgeving als de Hunters sloopt.
Evolve DLC informatie Behemoth
Behemoth rolt er op los, zelfs Indiana Jones zou voor dit rotsblok niet uit kunnen wijken. De besturing werkt uitstekend met deze skill en zorgt voor een geweldige uitweg wanneer alles eventjes niet meezit. Buiten deze skill is Behemoth wel een beetje langzaam. Maar dat mag ook wel voor een tank-achtig monster.
Behemoth bezit vier skills die hem gevaarlijk, sterk en misschien een klein beetje overpowered maken. Hij mag dan misschien wel het langzaamste monster zijn, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd met zijn aanvallen.
  • Lava Bombs: De Lava Bombs van Behemoth zorgen voor een poel met lava die Behemoth spuugt. De aanval blijft tijdelijk in het gebied liggen waardoor Hunters schade blijven krijgen als zij in de omgeving blijven staan.
  • Rock Wall: Met de Rock Wall skill schiet Behemoth een muur van rotsen omhoog waardoor Hunters moeilijk weg kunnen komen. De skill kan ook gebruikt worden om te vluchten van de Hunters.
  • Tongue Grab: Met de Tongue Grab is stealth overbodig. Een harpoenachtige tong zorgt ervoor dat Behemoth een vijand grijpt en binnen melee bereik trekt of met zich mee sleurt. Het is maar net hoe je het wil zien.
  • Fissure: Hunters of Monsters op afstand is geen probleem meer. Met Fissure schiet Behemoth een lokale aardbeving op het doelwit af. In deze aardbeving schieten stenen en rotsen omhoog om alles te stunnen wat in de buurt komt.
Behemoth werd niet door elke speler gewaardeerd. Het vereist enige gewenning van de nieuwe skills en snelheid maar geeft wel een boost op het gebied van gezondheid en armour. Na de eerste spelsessie was de tegenpartij niet opgewassen tegen de ongelooflijk sterke derde vorm van Behemoth en werd iedereen weggeblazen.
69154

Bad ass viking

De nieuwe Assault Class bestaat uit de gruwelijke bad ass Torvald. Torvald is een cyborg die erg op een viking lijkt die uit is op wraak. Monsters slopen is zijn levensmotto en stiekem zijn we een beetje fan van de viking uitstraling. Bad ass vikings en cyborgs hebben een nieuwe standaard in de vorm van Torvald.
  • Primary: De Autofire Shotgun van Torvald is van dichtbij ontzettend sterk en heeft een vermenigvuldigend effect.

  • Secondary: De Mortar Cannon van Torvald zorgt voor veel schade vanaf een afstand. Overigens was het erg frustrerend om de Mortar Cannon binnen te gebruiken. In de chaos werden meerdere mortieren het plafond in geschoten.

  • Unique Ability: De Shrapnel Grenade ziet eruit als een mijn, maar explodeert als een soort van contact granaat. Dichtbij is deze skill levensgevaarlijk voor de Monsters.

  • Class Ability: Torvald moet zich natuurlijk ook kunnen beschermen zoals een echte viking/cyborg dat zou doen. De Personal Shield is niet anders dan bij andere Hunters.

69156

Gemuteerde vlieg

Slim is de nieuwste aanwinst in de medic class. De gemuteerde vlieg zorgt ervoor dat iedereen geneest op het slagveld. Als genetische gemodificeerde vlieg vergezelt Slim de robot Bucket als niet menselijke hunters. Slim werd ervaren als een sterke aanwinst voor de Hunters.
  • Primary: Slim heeft met zijn Leach Gun een sterk wapen in zijn bezit. Des te meer schade Slim met zijn Leach Gun doet, des te sneller hij zijn Heal Burst kan toepassen.

  • Secondary: Spore Cloud Launcher schiet een chemische granaat op de Monsters waardoor de skill om Hunters te ruiken onbruikbaar wordt.

  • Unique Ability: De Healing Drone die Slim op Hunters plaatst, zorgt ervoor dat de geselecteerde Hunter langzaamaan geneest.

  • Class Ability: Ook de Healing Burst hebben we al eerder gezien bij Hunters. Overigens is die van Slim groter dan die van andere Hunters en komt 'ie verder.

69157

Vogelachtige vleermuis

In de Trapper Class is Crow erbij gekomen. Net als andere Trappers is het de taak van Crow om de Monsters op te sporen en vast te zetten. Opmerkelijk zijn de wapens van Crow die verschillende standen hebben en het vogel/vleermuis-achtige huisdier dat Gobi heet.
  • Primary: De Kinetic Long Rifle van Crow doet meer schade per seconde in burst modus. Als de speler de schietknop ingedrukt houdt schiet het Kinetic Long Rifle een kogel die rechtstreeks door de armour gaat en de gezondheid vermindert van de monsters.

  • Secondary: Gobi is een soort vogel/vleermuis-achtig wezen dat Monsters zoekt en toonbaar maakt. Monsters zoeken gaat hierbij een stuk sneller.

  • Unique Ability: De Stasis Gun van Crow zorgt voor vertraging van de monsters. Wanneer de speler een kogel vuurt worden het Monster kort vertraagd. Bij langer ingedrukte schoten worden de Monsters voor langere tijd vertraagd.

  • Class Ability: Om Monsters vast te zetten is de skill Mobile Arena ook weer terug. Net als andere Hunters kan Crow een soort van arena creëren waardoor de Monsters niet kunnen ontsnappen.

69158

Sunny, het zonnetje in huis

Als laatste is de Hunter Sunny de aanwinst voor het team. Met haar scherpe opmerkingen heeft ze geen zonnige uitstraling. Sunny is de support class die graag met granaten schiet. De skills die Sunny heeft zijn net als bij andere Support Hunters gebaseerd op het helpen.
  • Primary: Sunny heeft een sterke Mininuke Grenade Launcher. Dit wapen schiet langzaam maar doet ontzettend veel schade.

  • Secondary: Met de Jetpack Booster van Sunny zijn Hunters binnen enkele seconden uit een gevecht. Weg vliegen van problemen was nog nooit zo eenvoudig.

  • Unique Ability: Sunny heeft een soort Shield drone die Hunters beschermt van elk gevaar. Tijdens de speelsessies is er niet veel opmerkelijks gebeurd met de Shield drone.

  • Class Ability: Ook de Cloaking Field is geen nieuwe aanwinst in de Support Class. Simpelweg onzichtbaar worden om te vluchten of aan te vallen.

69159

Specta..... uhm Observer

De gratis Observer modus kennen veel gamers onder de naam Spectator modus. Heel vernieuwend is deze modus dus niet. Wel brengt het een nieuwe dimensie in Evolve. De Observer modus is duidelijk gemaakt voor de E-sports competities waar Evolve elke zondag een toernooi in heeft lopen.
E-sports wordt steeds populairder en ook Evolve probeert zich daar diep in te worstelen. In Observer modus kun je via livestreams beelden uitzenden van verschillende speelsessies waarbij veel informatie wordt gegeven. Zo worden de Survival Odds van zowel het Monster als de Hunters getoond, net als de gezondheid, perks en mini-map. Na een speelsessie worden verschillende statistieken getoond van elke Hunter en Monster.