Top 5 beste romantische films op Netflix - 2015

Article
zondag, 29 maart 2015 om 10:00
xgn google image
Er blijven voortdurend nieuwe romantische films op Netflix komen. Dit kan er wel eens voor zorgen dat je geen idee meer hebt welke films de moeite waard zijn om te kijken. Gelukkig heb je hier de top 5 beste romantische films op Netflix van 2015.

5. Remember Me (2010) - Tear jerker

Tyler en Ally hebben beiden een moeilijke tijd achter de rug, maar reageren daar helemaal anders op. Tyler doet het liefst niets meer, terwijl Ally er een 'Carpe Diem'-filosofie aan overhoudt. De twee komen bij elkaar en leren opnieuw te leven. Maar dit gaat niet altijd zo gemakkelijk.
Bij deze film houdt niemand het droog, het is een echte Tear Jerker. Dus als je van plan bent om Remember Me te gaan kijken, zorg er dan voor dat de tissues in de buurt staan. Dit is de Tear Jerker van de romantische films op Netflix.
Bekijk Remember Me op Netflix.
69008

4. Silver Lining Playbook (2012) - Eigenaardig romantisch

Pat Solitano is eindelijk uit het psychiatrisch ziekenhuis ontslagen en ziet vanaf dat moment voortaan alles van de zonnige kant. Hij is vastbesloten om zijn vrouw terug te winnen door de perfecte man voor haar te worden. Maar dan ontmoet hij Tiffany, een vrouw waarvan het leven ook iets anders liep dan ze zou willen. Deze twee opmerkelijke types vinden elkaar en dat levert een rare liefde op.
De film is in 2013 genomineerd voor 7 Oscars en Jennifer Lawrence heeft met de rol van Tiffany een Oscar voor haar leading role gewonnen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de film weer in populariteit is gestegen. Nu nog steeds is het één van de beste romantische films op Netflix.
Bekijk Silver Lining Playbook op Netflix.
69010

3. The Proposal (2009) - Een echte romcom

Hoofdredactrice Margaret dreigt haar visum kwijt te raken en terug te moeten naar Canada. Maar daar heeft ze een oplossing op, ze dwingt haar assistent met haar te trouwen. Hij gaat akkoord, maar heeft wel een paar persoonlijke voorwaarden. Het stel reist af naar Alaska om Andrews eigenzinnige familie te ontmoeten.
The Proposal zit vol met grappige momenten en is daarmee een romantische komedie. De humor komt terug door grappige ongelukjes en een onhandige assisstent waarvan het leven zuur wordt gemaakt. Dit is één van de grappigste romantische films op Netflix.
Bekijk The Proposal op Netflix.
69011

2. Now is Good (2012) - Ontroerend liefdesverhaal

Deze film vertelt het verhaal van Tessa, een tiener die de strijd tegen kanker aan het verliezen is. Maar juist nu besluit ze om te leven en alles te doen wat een tiener moet hebben gedaan. Dit loopt voor een groot deel in het water, wanneer ze verliefd wordt op haar nieuwe buurjongen Adam. Maar ze krijgt er veel meer voor terug.
Now is Good wisselt het speelse vrolijke leven als tiener af met een serieuze kwestie als kanker. Je maakt de ups en downs van Tessa mee en wordt meegenomen in het verhaal. Je leeft ontzettend mee, want we hebben allemaal hetzelfde vermoeden over hoe dit verhaal afloopt. Deze film laat zien wat de meeste romantische films op Netflix je leert: liefde komt altijd wanneer je het niet verwacht.
Bekijk Now is Good op Netflix.
69012

1. Safe Haven (2013) - Weer een hit van Nicholas Sparks

De mysterieuze Katie begint een nieuw leven in een klein plaatsje in Noord Carolina. Ze worstelt met haar verleden en ontwijkt alle mogelijke persoonlijke banden. Dit lukt haar echter niet, ze wordt betrokken in een relatie met Alex en haar alleenstaande buurvrouw Jo. Zelfs nu blijft ze worstelen met het duistere geheim dat ze meedraagt.
Safe Haven is onlangs toegevoegd aan de filmbibliotheek van Netflix. We zien dat verfilmingen van de boeken van Nicholas Sparks het erg goed doen, er zijn al 9 verfilmingen uitgebracht, de tiende is onderweg en de 11e verfilming is aangekondigd. Zijn grootste hit was the Notebook, deze is ook te zien in het overzicht met romantische films op Netflix.
Bekijk Safe Haven op Netflix.

Populair Nieuws