Evenementen 2019 - Beste technologie en gamebeurzen om naar uit te kijken

Article
donderdag, 07 maart 2019 om 16:17
top 5 evenementen om in 2019 naar uit te kijken 147992
Veel bedrijven maken zich weer klaar om hun producten en diensten te presenteren aan de wereld. Dit doen zij meestal op bekende evenementen over de hele wereld. Er zijn evenementen voor vrijwel alles, van wandelende seksrobots tot aan de nieuwste games. Lees hier de vijf evenementen waar je in 2019 naar uit moet kijken.

5. INDIGOx

We starten onze lijst van evenementen in 2019 om naar uit te kijken met INDIGOx. De grootste Nederlandse game showcase vindt plaats op 28 juni 2019. Voorafgaande edities waren al zeer populair, maar de nieuwste editie van INDIGOx is de grootste tot nu toe.
Sinds 2016 worden er op INDIGOx ook internationale games getoond naast ook veel Nederlandse titels. Succesvolle Nederlandse games als Pine van Twirlbound en Reus van Abbey Games waren al voor het eerst speelbaar op vorige edities van INDIGO.
De kaartverkoop voor INDIGOx is al van start gegaan. Er zijn drie verschillende kaarten beschikbaar, de xDISCOVER kaarten geven je toegang tot de beurs en is tot en met 3 mei gratis verkrijgbaar. Vanaf 4 mei zullen deze kaarten tien euro kosten.
De xTALKS kaarten geven je alleen toegang tot de presentaties die op de beurs worden gehouden. Deze kosten tot en met 3 mei 25 euro en daarna gaan ze 40 euro kosten.
Als laatste hebben we de All-in kaarten. Deze kaarten geven je toegang tot de beurs én de presentaties. Ook kun je met deze kaart toegang krijgen tot xConnect, waar je in contact komt met verschillende bedrijven in de branche.
INDIGOx is op 28 juni 2019 te bezoeken in Speys te Utrecht van 9:00 tot 18:00 uur.
147993

4. Dutch Comic Con

Dutch Comic Con zal op 23 en 24 maart te bezoeken zijn op het jaarbeursplein in Utrecht. Op Dutch Comic Con kun je veel games spelen en kun je zelfs meedoen aan verschillende toernooien voor games als Overwatch.
Dutch Comic Con is natuurlijk ook dé plaats om jouw mooiste kostuum aan te trekken en door alle andere cosplayers heen te lopen, wie weet wil iemand wel met je op de foto. Van de meest schaars geklede personages tot de meest realistische, er is voor ieder wat wils.
De grootste charme van Dutch Comic Con komt van de special guests die elke editie langskomen. Deze editie zullen gasten als Tom Felton (Draco Malfoy uit Harry Potter) en Benedict Wong (Wong uit Doctor Strange) ons kikkerlandje bezoeken.
Kaarten zijn te koop op de website van Dutch Comic Con.
147994

3. gamescom

We starten onze top drie evenementen in 2019 met gamescom. gamescom 2019 zal plaatsvinden van 20 tot 24 augustus 2019 in Keulen. De beursvloer van gamescom zorgt keer op keer voor zwetende handjes en blije gezichten als er weer een nieuwe game of releasedatum wordt aangekondigd. In 2018 werden er bijvoorbeeld trailers van Assassin’s Creed Odyssey en Battlefield V uitgebracht.
Wat gamescom ons dit jaar zal brengen weten we nog niet. Wel kun je onze website in de gaten houden wanneer wij op de vloer van gamescom rondlopen om jou het laatste nieuws te brengen vanaf dit evenement.
147995

2. E3

De runner-up in onze lijst met beste evenementen in 2019 is E3. Juni 2019 zal een belangrijke maand worden in het leven van veel gamers. Op E3 worden er namelijk de nieuwste games aangekondigd en krijgen veel langverwachte games hun releasedatum. E3 is dan ook de grootste gamebeurs van het jaar. De grootste namen in de game-wereld zullen hun producten laten zien.
Het is wel even sparen mocht je E3 2019 willen bezoeken. De beurs vindt namelijk plaats in Los Angeles in Californië, niet zo om de hoek dus. Vanaf 11 tot en met 13 juni zal E3 plaatsvinden, waar menig gamerhart sneller van gaat kloppen en waar onze portemonnee alvast voor gaat huilen, aangezien we al die nieuwe games natuurlijk ook moeten kopen.
147996

1. IFA

Onze koppositie van evenementen in 2019 om naar uit te kijken geven wij aan IFA. Naast al het game-geweld wat de evenementenvloer ons brengt is er natuurlijk ook ruimte voor de tech-nerds onder ons. De IFA in Berlijn is de grootste technologiebeurs van de wereld, waar alle grote bedrijven hun nieuwe snufjes laten zien. Van smart-tv’s tot aan slimme tandenborstels, je kunt het zo gek niet maken of het is wel te zien op de IFA.
Vanaf 6 tot en met 11 september 2019 zal deze beurs te bezoeken zijn in Berlijn. Naast alle tech-giganten is er op IFA altijd ruimte voor de kleine bedrijven die hun producten bekend willen maken. Veel start-ups zijn ook te vinden in de speciale hal, speciaal voor beginnende bedrijven.

Evenementen in 2019 om naar uit te kijken

Voor gamers en tech liefhebbers zijn dit toch echt wel de grootste en belangrijkste evenementen in 2019 om in de gaten te houden. Ook al kun je deze niet allemaal bezoeken is het slim om XGN in de gaten te houden, aangezien wij verslag zullen doen van in ieder geval E3 en gamescom.

Populair Nieuws