Wat is jouw engste gamemoment? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 14 oktober 2017 om 15:00
xgn google image
Met Halloween in het verschiet en vrijdag de 13e één dag achter ons, is de XGN Doe Mee wel benieuwd naar jullie engste gamemomenten. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij wat jullie verwachtingen van Super Mario Odyssey zijn. De eerste volwaardige Mario-titel voor de Nintendo Switch komt over twee weken uit en jullie verwachtingen zijn op zijn zachts gezegd hooggespannen; wij zagen alleen maar positieve berichten! Zoals GamingTime:
Het is natuurlijk wel één van de verkooppunten van de Nintendo Switch van zijn launchjaar: een nieuwe exclusieve Mario plus een nieuwe Zelda, die wel op twee platformen uitkwam. Verder zagen wij dat veel XGN’ers blij zijn dat de game alleen op de Switch verschijnt en dat er geen ports gaan komen naar andere Nintendo-consoles. Of dat ook zo blijft, dat gaan we in de toekomst zien.
Goed, we gaan het hebben over horror! Halloween ligt natuurlijk in het verschiet over enkele weken, en gisteren was het vrijdag de 13e, dus het leek ons wel een goed moment voor een horror gerelateerde vraag.

Wat is jouw engste gamemoment?

De XGN Doe Mee denkt al snel aan enkele schrikmomenten uit BioShock (en BioShock Infinite), maar ook iets met een baby in Dead Space 2 staat hoog op de lijst. Maar wat is jouw engste gamemoment? We maken dit persoonlijk, dus wij willen graag een volmondige uitleg hiervoor! Beschrijf de situatie WAAROM dat juist jouw engste gamemoment is. Zien we jullie volgende week bij een minder angstaanjagende XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws