Wat vind jij van het einde van de Kinect? - XGN Doe Mee

  Het geld is op, in ieder geval ons geld. Afgelopen week kende vele grote releases, terwijl Call of Duty WW2 ook al zachtjes op de deur aan het kloppen is. De XGN Doe Mee hoort het gebons, maar focust zich deze week op het einde van de Kinect. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden vroegen wij wat jullie verwachtingen van Assassin’s Creed Origins zijn. De game is sinds gisteren verkrijgbaar en waarschijnlijk zullen er meerdere XGN’ers al vele uren als Bayek hebben gespeeld. Jullie verwachtingen lopen wel uiteen, waar de Doe Mee altijd blij mee is. Deze week geven wij Spiral het woord:

  Spiral – Level 1

  Ook weer leerzaam over de historie van Egypte, wat vooraf altijd zo was. Zo leer je nog eens wat over de geschiedenis. Meer variatie van zij-missies en een grotere open wereld. Grafisch verbeterd maar dit al te zien in de trailers. En vele uren game plezier.

  Het lijkt erop dat de meeste verwachtingen van Spiral uit zijn gekomen, aangezien onze Ralph de game in diens review een zeer mooie 9.0 geeft! Assassin’s Creed Origins is een frisse wind voor de serie, iets wat misschien ook wel nodig was. Over dat punt kunnen wij nog uren met jullie doorpraten, maar laten we dat maar een andere keer doen.

  De XGN Doe Mee beseft dat het onvoorstelbaar lastig is om al een oordeel te hebben over Odyssey, Origins of Wolfenstein 2, dus daar gaan we het de komende weken wel een keertje over hebben. Vandaag gaat het over het einde van de Kinect! Microsoft liet afgelopen week namelijk weten dat zij stopt met de productie van de Kinect. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind jij van het einde van de Kinect?

  Project Natal. Dat was de oorspronkelijke naam van het ‘baanbrekende’ project van Microsoft op de E3 van 2009, wat later bekend zou worden als de Kinect. Het Amerikaanse bedrijf had grootse plannen met de camera en diens software en zou zelfs worden meegeleverd met de eerste ladingen Xbox One’s. Daar zag Microsoft toch vanaf, wat misschien wel een indicatie was voor de camera.

  Maar wat vind jij van het einde van de Kinect? Jammer of het is het beter dat Microsoft zich nu op andere aspecten focust? En heb je zelf een Kinect of zag je er nooit de nuttigheid van? Laat het weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt! Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn gameweekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.