Wat vind jij van een backlog week? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 04 augustus 2018 om 15:00
xgn google image
De komkommertijd is officieel aangebroken. Weinig nieuws onder de zinderende zon, maar dat biedt gelegenheid om enkele oudere titels eens te spelen: een backlog week! Onze vraagstelling gaat over zo'n zogenaamde week. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer wilde de Doe Mee graag weten wat jullie van het nieuwe No Man’s Sky vinden. Met enkele ingrijpende updates is No Man’s Sky Next het spel geworden wat het eigenlijk vanaf het begin moest zijn; qua beloftes dan in ieder geval. Ook RG-force beaamt dit:
En daar duidt RG-force een goed punt aan: No Man’s Sky is inmiddels al twee jaar oud en voor velen zal de game wel achterin hun collectie stof liggen te happen, terwijl anderen hem misschien wel hebben verkocht. Met de vele beloftes, die dan nu uiteindelijk worden ingelost, is het wel duidelijk wat er fout is gegaan bij Hello Games’ No Man’s Sky: té vroeg uitgebracht.
Goed, van het ontdekken van tal van planeten in No Man’s Sky gaan we naar onze eigen games kijken. En dan heeft de XGN Doe Mee over zichzelf persoonlijk, maar natuurlijk ook over jullie. Afgelopen week startte Polygon een zogenaamde ‘backlog week’, waarin we games die we hebben gemist kunnen inhalen of favoriete titels met een frisse blik kunnen bekijken. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van een backlog week?

Met de zinderende hitte buiten en het relatief rustige releaseschema deze zomer lijkt het de perfecte tijd om de backlog wat bij te werken. Maar wat vind jij van zo’n eventuele week om je backlog bij te werken? Is het een goed idee om dit te doen, zodat je games kunt spelen die je toentertijd hebt gemist of heb je daar juist niks mee?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een gloednieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst en succes met de hitte!

Populair Nieuws