EA op E3 2018 - Alle feiten, geruchten en vermoedens op een rijtje

  EA op E3 2018 - De uitgever van FIFA, Battlefield en Mass Effect is net als voorgaande jaren ook dit jaar niet officieel aanwezig op E3. EA houdt dit jaar hof op zijn eigen EA Play evenement.

  Vorig jaar opende EA het bal met een persconferentie waar onder andere Anthem en A Way Out werden onthuld. Die laatste game is inmiddels uitgekomen en Anthem is verplaatst naar volgend jaar.

  EA op E3 2018 - Deze games zijn zeker

  Wanneer de EA persconferentie dit jaar is , is nog niet officieel uit de doeken gedaan, maar een aantal dingen weten we al wel. Zo zal de nieuwe Battlefield game van Dice speelbaar zijn. En ook wordt er meer bekendgemaakt over Anthem.

  Anthem

  Dat is de nieuwe game van Bioware, die het een en ander weg van Destiny. Zo is de game namelijk, net als Destiny, ook een online multiplayer action rpg. In hoeverre Anthem echt op Destiny lijkt is nog even afwachten. Meer over Anthem lees je hier

  Battlefield

  Volgens de geruchten is de nieuwe Battlefield game een Tweede Wereldoorlog shooter. Volgens dezelfde geruchten zal deze game door het leven gaan als Battlefield V, hoewel Battlefield II niet geheel onlogisch zou zijn.

  EA Sports

  Ook EA Sports zal aanwezig zijn. Zowel fans van FIFA, alsook fans van Madden mogen dit jaar een nieuwe game verwachten. Dan is nog de vraag wat er gaat gebeuren met NBA Live, krijgen we een nieuw deel in de serie?

  Mogelijk. Maar dat is niet zeker. Voor meer geruchten, ga dan naar de volgende pagina.

  Dragon Age 4

  Dat Dragon Age 4 in ontwikkeling is, dat is bijna zeker. De vraag is: krijgen we dit jaar meer te zien van het spel? Anthem is momenteel de prioriteit van Bioware, al heeft Mark Darrah, de uitvoerende producent van beide spellen duidelijk gemaakt dat aan beide games wordt gewerkt.

  Titanfall III

  Direct nadat EA Respawn definitief inlijfde kondigde ze Titanfall III aan. Wat is de volgende stap: een trailer op E3 opgevolgd door een release in het voorjaar van 2019? Het lijkt aannemelijk.

  Sea of Sollitude

  Krijgen we dit jaar meer te zien van Sea of Solitude? EA kocht de rechten voor deze indie avonturengame twee jaar geleden. En misschien krijgt de game een trailer op het podium van EA. Hier lees je meer over de indiegame.

  Unravel 2

  De opvolger van de charmante platformer werd al in 2016 door EA zonder veel spektakel onthuld. Mogelijk laat EA dit jaar de eerste beelden van Yarny's nieuwe avontuur zien.

  Star Wars

  Verder is de vraag: komt er dit jaar een Star Wars game? Visceral Games, de ontwikkelaar die bezig was met een action-adventure Star Wars spel, is vorig jaar door EA opgeheven en andere studio’s hebben de ontwikkeling overgenomen. Misschien is er een trailer, maar de kans is groot dat fans van Star Wars dit najaar even een oud spel uit de kast moeten pakken.

  Als je niet kunt wachten kun je hier de persconferentie van vorig jaar terugkijken.

  Sea of Solitude

  Verkijgbaar vanaf 5 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.