Het belangrijkste E3 nieuws van dinsdag 13 juni

Article
woensdag, 14 juni 2017 om 11:09
xgn google image
Gisteren was het weer een enorm volle dag met tal van E3 nieuws. Heb jij iets gemist? Wij zetten de belangrijkste nieuwtjes op een rijtje in dit overzicht.
Vanaf de E3 2017 komt zoveel nieuws, dat het lastig bij te houden is. Daarom zetten wij per dag het grootste E3 nieuws onder elkaar. Hierdoor weet je zeker dat je niets mist van de beurs.

Super Mario Odyssey release

Nintendo hield tijdens de E3 een speciale show waarin flink wat aankondigingen voorbij kwamen. Natuurlijk kon hierin Super Mario Odyssey niet ontbreken. We kregen meer van het spel te zien, en die beelden waren heel erg mooi. Hierboven kun je de trailer nog eens terugkijken.
Ook werd gelijk de release van het spel onthuld. Deze zal op 27 oktober plaatsvinden. Natuurlijk komt de game exclusief naar de Nintendo Switch.
Lees voor meer Nintendo nieuws onze special met grootste Nintendo aankondigingen op E3 2017.
113275

PES 2018 trailer

Niet alleen FIFA kreeg flink wat aandacht tijdens de E3 2017. Ook concurrent Pro Evolution Soccer 2018 is er. Konami onthulde op de show de eerste trailer van de game. Bekijk deze hierboven nog eens terug.
De nieuwe footie van de Japanse uitgever moet al snel uitkomen. De release staat namelijk gepland voor 14 september. Dit is iets eerder dan FIFA, dus PES gamers kunnen al wat sneller aan de slag met het nieuwste deel in hun favoriete serie.
113276

Call of Duty WW2 multiplayer

De nieuwe Call of Duty brengt je terug naar de Tweede Wereldoorlog. De game werd een tijdje geleden al onthuld, maar tijdens de E3 kwam er meer naar buiten. Zo kregen we een eerstje kijkje naar de multiplayer.
Met Call of Duty WW2 gaat de serie terug naar zijn roots. Dat zal natuurlijk ook een impact hebben op de multiplayer. Hoe dat er nu uitziet zie je in de trailer hierboven.
Call of Duty WW2 verschijnt op 3 november voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
113277

Shadow of the Colossus remaster

Shadow of the Colossus is voor velen een van de beste games ooit gemaakt. Het spel verscheen oorspronkelijk op de PlayStation 2, maar kreeg later ook een port naar de PS3. Nu kan er nog een console aan dat rijtje toegevoegd worden.
Tijdens haar persconferentie kwam Sony met het E3 nieuws dat er een Shadow of the Colossus remaster komt voor de PlayStation 4. De verbeterde graphics waren te zien in de trailer, die hierboven te kijken is.
Het is verder niet bekend wanneer de game gaat verschijnen, dus waarschijnlijk is het nog even wachten.
113278

Destiny 2 release

Tijdens de E3 liet Activision weten dat Destiny 2 iets eerder dan gepland uit zal komen. De nieuwe datum staat nu op 6 september voor de PlayStation 4 en Xbox One.
Van het moment werd ook gebruik gemaakt om de PC release aan te kondigen. De originele Destiny verscheen enkel voor de consoles, maar Destiny 2 zal ook PC gamers een kans geven met de serie kennis te maken. Dit gaat op 25 oktober gebeuren.
113279

Metroid Prime 4 teaser

Misschien wel het meest verrassende E3 nieuws van de dag kwam van Nintendo. Naast de Super Mario Odyssey release en tal van nieuwe games voor de Switch, werd er ook een teaser getoond voor een iconische serie van het bedrijf.
Metroid Prime 4 blijkt in ontwikkeling. De game moet naar de Switch komen, maar verdere details zijn er nog niet. Voorlopig moeten we het enkel doen met een logo van de game, want beelden werden niet getoond. Ook is niet bekend wanneer het spel moet uitkomen.
Wil jij niets missen van de E3? Bezoek dan onze speciale E3 pagina.