Eerste E3 game advertenties duiken op in Los Angeles

Article
zondag, 12 juni 2016 om 10:50
xgn google image
Volgende week barst de E3 2016 los in Los Angeles. De opbouw is druk aan de gang. Ook de vele E3 game advertenties worden al geplaatst. Wij maken een vroeg overzicht.
Los Angeles hangt ten tijde van de E3 altijd vol met advertenties en billboards van de nieuwste games. XGN.nl is ook in de stad en we zullen de komende dagen foto's maken van alles rondom de beurs, zodat jij er ook bij kunt zijn. Houd daarvoor onze E3 pagina in de gaten.
Voor nu doen we het echter even met de E3 game advertenties die al op internet verschenen zijn. Blader verder voor een overzicht, met enkele verrassende games die groots aanwezig zijn.
Update 12 juni: Er zijn enkele extra E3 game advertenties toegevoegd aan het artikel.

1. Horizon: Zero Dawn

We beginnen met een game van Nederlandse bodem. Bij de onthulling was iedereen weggeblazen door Horizon: Zero Dawn van Guerilla Games. Sony pakt groots uit met deze indrukwekkende titel. Het zal dan ook één van de grootste PS4-exclusives van de beurs zijn.
En dat is te merken, want er hangen flink wat E3 game advertenties van de game. Bijvoorbeeld deze prachtige poster die Guerilla zelf op haar Twitter plaatste.
E3 game advertenties - Horizon
92658

2. The Witcher

CD Projekt RED zal op de E3 ook wat nieuws tonen. Waarschijnlijk de officiele Gwent game, gebaseerd op het populaire kaartspel in The Witcher 3.
Officieel is deze nog niet aangekondigd, maar het lijkt erop dat de game zo goed als zeker komt. En dat de ontwikkelaar vertrouwen heeft in deze titel mag duidelijk zijn. De beroemde drie gebouwen in LA waar altijd de grootste E3 game advertenties hangen zijn afgehuurd voor iets van The Witcher.
Met dank aan Erren Van Duine via Twitter.
92659

3. Mafia 3

Eén van de grootste games van het jaar gaat Mafia 3 worden. Het nieuwe deel in de wereldberoemde serie moet op 7 oktober uitkomen. Op de E3 is deze natuurlijk ook aanwezig.
Op het beursgebouw zelf hangen altijd heel veel E3 game advertenties. Mafia 3 zit daar dit jaar ook tussen met een groot billboard. Hierop is hoofdpersoon Lincoln te zien, welke in New Orleans op pad mag voor tal van avonturen binnen de Mafia wereld.
Select & Start is al op de E3 en maakte deze foto op Instagram.
92660

4. Injustice 2

Vlak voor de E3 kondigde Warner Bros. nog even snel Injustice 2 aan. Dat moest ook wel, anders hadden deze E3 game advertenties de onthulling verpest. Buiten het LA Convention Center hangt een enorm billboard met daarop The Flash en Batman.
Wie er als winnaar uit die strijd komt is nog afwachten. Maar dat we meer gevechten uit Injustice 2 gaan zien op de E3 2016 is zeker.
Met dank aan Jojopet op Twitter die meerdere foto's van het beursgebouw maakte.
92661

5. LEGO Star Wars The Force Awakens

Een andere foto van Jojopet toont LEGO Star Wars The Force Awakens. Deze game komt al erg snel uit en ligt vanaf 28 juni in de winkels. Dat weerhoud Warner Bros. niet om op de E3 - waar doorgaan toch games getoond worden die pas later verschijnen - het spel in de aandacht te zetten.
Dit billboard hangt buiten het LA Convention Center en toont Kylo Ren, de bad guy uit de film, maar dan compleet in LEGO stijl.
Meer weten over LEGO Star Wars The Force Awakens? Lees dan onze preview. Of plaats gelijk een pre order.
92662

6. Final Fantasy XV

De nieuwe Final Fantasy komt op 30 september dan eindelijk uit. En wat een geweldige game lijkt het te worden! Lees daarvoor ook onze preview eens door.
Square Enix heeft jaren besteed aan de ontwikkeling van de game, komt met een heuse film en daarnaast nog een anime serie. Dat het bedrijf dan ook op de E3 2016 alles uit de kast haalt voor het spel mag duidelijk zijn.
Dat is ook te zien op de bovenstaande billboard en de kleinere posters die rond de stad hangen. Gespot door Select & Start.
E3 game advertenties - Final Fantasy XV Billboard
E3 game advertenties - Final Fantasy XV
92663

7. Raid: World War II

Niet alleen buiten het LA Convention Center en door de stad zelf staan veel E3 game advertenties. Ook in het beursgebouw zelf hangt het er vol mee. En dan met name in de entreehal.
Zo heeft Starbreeze een flink stuk afgehuurd voor Raid: World War II. Deze komende co-op shooter laat je afreizen naar de Tweede Wereldoorlog. Zoals de naam al zegt ga je op raids om het de Duiters lastig te maken. Dit doe je met tot 4 man samen.
De foto werd door Wario64 op zijn Twitter gezet.
92664

8. Call of Duty Infinite Warfare

De meest prominente positie op het LA Convention Center is dit jaar ingenomen door Call of Duty Infinite Warfare. Activision zal deze knaller op 4 november uitbrengen.
Tijdens de E3 krijgen we vooral meer van de singleplayer te zien. De multiplayer wordt nog even geheim gehouden en zal pas later helemaal onthuld worden. Dat mag de pret echter niet drukken, want een nieuwe Call of Duty is altijd één van de grootste games van het jaar.
CharlieINTEL nam deze foto voor Twitter.
Dit was een greep uit de E3 game advertenties die nu al in en rond en LA Convention Center hangen, waar de E3 2016 zich zal afspelen. De show begint morgen al, want dan is de EA persconferentie. Vanaf dan gaat het los en kunnen we een week lang heel veel nieuws over de laatste games verwachten. Houd XGN.nl in de gaten, want wij zijn erbij en doen dagelijks verslag in ons E3 2016 overzicht.
92668

9. Titanfall 2

De nieuwe Titanfall zal één van de grootste shooters van het jaar worden. Electronic Arts pakt op de E3 dan ook uit met de game. Zo is er rondom het LA Convention Center een enorme daadwerkelijke Titan uit de game geplaatst.
Respawn Entertainments eigen Vince Zampella maakte een foto van dit gevaarte op Twitter.
Titanfall 2 moet dit najaar al uitkomen. We hebben al korte teasers van het spel gezien, maar de volledige onthulling volgt vanavond 12 juni om 22:00 tijdens de EA persconferentie. Alles hierover is terug te vinden via onze specaile E3 pagina.

Populair Nieuws