E3 foto's - Uitgeput maar voldaan!

Article
donderdag, 16 juni 2016 om 12:12
xgn google image
Een nieuwe dag, nieuwe games en nieuwe indrukken. De vierde dag van de E3 is aangebroken. De vijfde als je het EA Play Event meerekent. Wij hebben van Hugo weer een aantal mooie E3 foto's ontvangen die we jullie niet willen onthouden.

E3 Foto's - Weer een dagje de vloer op!

Net zoals gister gaan Hugo en de bende van ellende vandaag weer de beursvloer op. Zoals je kan zien zijn ze lang niet de enigen die dat idee hebben.
Vooral bij Microsoft is het druk. Logisch ook met games zoals Gears of War en Final Fantasy XV om te spelen! En kijk die jongens een stralen als een kind in een snoepwinkel bij Titanfall 2.
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's

E3 Foto's - Gadgets, Goodies en Gear

De E3 staat natuurlijk barstensvol gadgets, goodies en gear. De een wat exclusiever dan de ander. Check bijvoorbeeld de Xbox One S, de Lamborghini van Forza Horizon 3 of de PC bij de Microsoft stand.
Maar ook voor de kleinere portomonee is er genoeg te vinden. LEGO Dimensions bijvoorbeeld of het beeldje van Final Fantasy XV!
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto'sE3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's

E3 Foto's - Games waar je maar kijkt

We zeiden het gisteren al even, wat is een E3 zonder games? Ook vandaag waren er weer genoeg games te vinden!
Wat dacht je bijvoorbeeld van de kans om als eerste ReCore te checken? Aan de slag te gaan met PlayStation VR? Of je helemaal onderdompelen in de wereld van Forza Horizon 3! Kortom de XGN redactie vermaakt zich prima daar!
Speciaal voor Rox, check de enorme Gwent advertentie die een geheel flatgebouw beslaat!
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's

E3 Foto's - Cosplay madness

Ook vandaag was het weer genieten geblazen in Los Angeles voor fans van cosplay. Vandaag waren veel verschillende game figuren te vinden zoals de Ridders, Samoerai en Vikingen van For Honor, Twee imposane heren, en drie prachtige dames bij de Tekken 7 stand, hetzij wat verveeld.
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's
E3 Foto's

E3 Foto's - Oogjes toe en snaveltjes dicht

Rechtstreeks vanuit Los Angeles zeggen wij alvast, met rode ogen van de vermoeidheid, welterusten en tot morgen! Let vooral op Jeroen die kennelijk met zijn telefoon in de hand in slaap valt...
E3 Foto's