5 E3 2016 celebrities die zijn gespot in 2016!

Article
donderdag, 16 juni 2016 om 12:11
xgn google image
De E3 is natuurlijk ook voor beroemdheden en bekenden uit de industrie het moment om je gezicht te laten zien. Veel YouTubers, ontwikkelaars en beroemdheden zijn vaak te vinden op de beursvloer van de E3. Wij hebben voor jullie 5 E3 2016 celebrities op een rij gezet die we voorbij hebben zien komen.
Of je nu komt om gezien te worden, je een game wil checken of moet komen opdraven voor een presentatie (Jose Mourinho). De E3 is een plek waar bekendheden altijd wel te zien zijn. Hier zijn de 5 E3 2016 celebrities die wij hebben kunnen ontdekken.

5. Node

De gasten van Node zijn misschien niet voor iedereen even bekend, maar deze jonge YouTubers zijn binnen de gameindustrie enorm populair geworden. Naast vele gamevideo’s hebben de mensen van Node samen met FreddieW van Rocketjump een webserie gemaakt die volledig is gefinancieerd door Crowdfunding en vervolgens is uitgezonden op YouTube.
Wat begon tussen een samenwerking van FreddieW en Corridor Digital is uitgegroeid tot een YouTube kanaal dat onder andere heeft gewerkt aan de officiële reclame uitingen van Battlefield 3 en Tom Clancy’s The Division.
Node heeft uiteraard ook van hun dag op de E3 een YouTube filmpje gemaakt die je hier kan bekijken.

4. Armin van Buuren

De tweede bekendheid die is gespot in Los Angeles is onze eigen Armin van Buuren. Hij heeft als nummer vier DJ van de wereld geen introductie nodig. Het is al langere tijd bekend dat van Buuren een fanatiek gamer is.
Zo is er in 2010 een Wii game verschenen met Armin van Buuren in de hoofdrol. In deze game was de speler de DJ en moest je nummers van Armin van Buuren door elkaar mixen door gebruik te maken van de bewegingen van de Wii remote. De game heet In the Mix ft. Armin van Buuren, maar is nooit echt een groot succes geworden.
Hij was ook al aanwezig bij eerdere edities van de E3, zo was hij in 2012 bij de persconferentie van Sony te vinden. Armin van Buuren is al langere tijd een groot fan van Call of Duty Black Ops en was in 2012 speciaal naar de E3 afgereisd om Black Ops 2 te kunnen spelen. De laatste tijd is het wat stiller rondom Armin van Buuren en games, dus het is goed om te zien dat hij nog steeds de E3 bezoekt.
Of er een speciale game is waarvoor Armin van Buuren is afgereisd naar Los Angeles weten we niet, maar gezien het verleden is de kans groot dat je hem wel even bij Call of Duty Infinite Warfarfe vindt.

3. Shuhei Yoshida

Wie over de beursvloer van de E3 liep had kans om tegen Shuhei Yoshida aan te lopen. Nu zullen sommige denken, wie?
Shuhei Yoshida is de baas van Sony Worldwide Studios van Sony's Interactive Entertainment afdeling. Dat betekent dat hij de eindverantwoordlijke is voor bijna alles wat met PlayStation te maken heeft. Sterker nog, Yoshida zat in de allereerste projectgroep voor de PlayStation 1. Eén van de meest bekende projecten waar Shuihei Yoshida direct mee verbonden is als executive producer is de Gran Turismo serie.
De laatste paar jaren, vanaf 2013, is de populariteit van Yoshida enorm toegenomen binnen de gamewereld. Dit heeft Yoshida voornamelijk voor elkaar gekregen door open te zijn en antwoord te geven op vragen van consumenten betreffende de lancering van de PlayStation 4. Daarnaast was hij vaak te zien in gaming podcasts en hield hij een goed social media beleid waarmee hij (bijna) altijd antwoord gaf op vragen die vanuit de gaming gemeenschap aan hem gesteld werden. Mede daarom heeft hij de bijnaam "Brohei Broshida" gekregen van vele gamers.
Brohei is gezien op donderdag op de beursvloer, of hij er op andere dagen ook aanwezig was, weten we niet.

2.Todd Howard

Todd Howard is geen onlogische verschijning op de E3. Voor degenen die Todd Howard niet kennen, Todd Howard is de man achter The Elder Scrolls. Howard is al vanaf The Elder Scrolls Adventures: Redguard betrokken bij de The Elder Scrolls games. Daarnaast is hij projectleider geweest bij onder andere Fallout 3 en 4.
Het is dus niet gek om Todd Howard tegen te komen op de E3. Wat misschien iets minder logisch is, is dat hij gespot is bij de PlayStation VR booth. Natuurlijk zullen de ontwikkelaars ook zelf rondlopen en praatjes maken met de collega’s die vaak waarschijnlijk tegelijkertijd ook vrienden zijn. Aan de andere kant zou je toch verwachten dat hij veel tijd bij de Bethesda booth bij zijn eigen projecten door zou brengen. Zeker nu de Skyrim Remastered is aangekondigd.

1. Jordan Clarkson

Jordan Clarkson is een Amerikaanse basketbalspeler van de Los Angeles Lakers. Hij kwam langs op de E3 om Call of Duty Infinite Warfare te bekijken en te spelen. Clarkson zal ongetwijfeld ook nog wel even langs de booth van 2K games zijn gelopen voor een kijkje bij de NBA 2K17 game. 2K had speciaal voor de game een basketbal court neergelegd met een basket waar de enthousiaste en energieke bezoekers konden proberen enkele ballen de basket in te gooien.
Er zullen ongetwijfeld nog meer beroemdheden hebben rondgelopen op de E3. Tijdens het Battlefield 1 evenement waren in ieder geval Zac Afron, Snoop Dogg, Whiz Kalifha, Jamie Foxx, Terry Crews, Tysere Gibson en Marshawn Lynch nog aanwezig om als een van de eerste ter wereld met de Nieuwste editie van Battlefield aan de slag te gaan. Benieuwd hoe zij het er vanaf hebben gebracht? Check hier een overzicht van de eindscores