Naar deze E3 2019 games kijken jullie het meeste uit!

  Het is bijna tijd voor E3 2019 en verschillende ontwikkelaars hebben van te voren al aangekondigd welke games op de beurs zullen verschijnen. We vroegen jullie naar welke E3 2019 games jullie het meest uitkijken en dit zijn de resultaten.

  343 Industries

  5. Halo Infinite

  We beginnen de lijst met de E3 2019 games waar jullie het meest naar uitkijken met Halo Infinite. Hoewel de nieuwste game uit de Halo-franchise onderaan deze lijst staat heeft hij evengoed niet slecht gescoord aangezien jullie in totaal uit tien games konden kiezen.

  Halo Infinite gaat dit jaar tijdens de E3 persconferentie van Microsoft het absolute paradepaardje worden. Halo is al sinds de eerste Xbox een van de grootste Microsoft-titels, maar de franchise is de laatste paar jaren flink in populariteit gezakt. De ontwikkelaars hebben beloofd met Halo Infinite te zorgen voor een frisse wind in franchise en wij zijn net zo benieuwd als jullie!

  Electronic Arts

  4. FIFA 20

  De volgende game in de lijst is FIFA 20. De voetbalgame van EA Sports is een van de populairste games aller tijden en elk jaar wordt er wereldwijd vol verwachting uitgekeken naar het nieuwste deel. Tijdens het EA Play event vlak voor E3 wordt de game waarschijnlijk officieel onthuld en krijgen we te zien wat voor vernieuwingen de game met zich mee brengt.

  In onze special ‘De 10 dingen die wij in de FIFA 20 release willen zien’ hebben wij laten weten wat wij verwachten van de game. Zo hopen wij onder andere op de mogelijkheid om je eigen club te maken en een vernieuwde carrierèmodus.

  The Coalition

  3. Overig

  In de poll konden jullie kiezen uit de lijst met bevestigde games voor E3 2019. Er zijn veel games waarvan we verwachten meer te gaan horen op E3. Een groot aantal van deze games zijn nog niet officieel bevestigd. Door te stemmen op ‘overig’ bedoelden jullie waarschijnlijk deze onaangekondigde games.

  Dit zijn games als Gears 5 (Gears of War-franchise), Beyond Good and Evil 2, Skull and Bones en het nog zeer mysterieuze Avengers Project van Square Enix. Het natuurlijk ook niet anders dat we op de aankomende E3 iets van deze games gaan zien.

  Electronic Arts

  2. Star Wars Jedi: Fallen Order

  Op nummer twee in de lijst met de E3 2019 games waar jullie het meest naar uitkijken staat Star Wars Jedi: Fallen Order. Dit is een nieuwe singleplayer Star Wars game die ontwikkeld wordt door Respawn Entertainment, de game-studio achter Titanfall en het recente succes Apex Legends.

  Wij snappen wel waarom jullie enthousiast zijn voor deze game. Het is al een aantal jaar geleden dat er voor het laatst een Star Wars singleplayer game is uitgekomen. In 2013 werd de game Star Wars 1313 gecanceld en begin dit jaar werd ook de ontwikkeling van een singleplayer avontuur van Visceral Games op stopgezet. De eerste trailer voor Star Wars Jedi: Fallen Order zag er in ieder geval al veelbelovend uit.

  CD Projekt RED

  1. Cyberpunk 2077

  De game die de poll met de E3 games waar jullie het meest naar uitkijken heeft gewonnen is Cyberpunk 2077, de nieuwe game van CD Projekt RED. Cyberpunk 2077 werd oorspronkelijk aangekondigd in 2012. Het is dus logisch dat gamers niet kunnen wachten om eindelijk dit spel in hun handen te krijgen.

  We hebben al aardig veel van de game kunnen zien. Vorig jaren werd er op het YouTube kanaal van CD Projekt Red een gameplay walktrough van wel 45-minuten lang online gezet. De game wordt vast en zeker fantastisch en wij kijken er net als jullie erg naar uit.


  Geen PlayStation games op E3 2019

  De reden dat jullie niet konden kiezen uit PlayStation exclusives is dat Sony niet aanwezig zal zijn op E3 2019 en dus ook zijn games niet zal laten zien. Voor meer informatie over The Last of Us 2 en Shenmue 3 zullen we moeten wachten tot een later event.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.