Welke Disney films verdienen volgens jullie een live-action remake? (poll)

  Disney is een paar jaar terug een nieuwe trend gestart: het remaken van zijn eigen animatie klassiekers tot live-action films. Inmiddels zijn er al live-action versies van Cinderella, The Jungle Book, The Beauty and the Beast, Dumbo en Aladdin uitgebracht. Welke Disney films verdienen volgens jullie ook een live-action remake?

  Walt Disney Studios

  Op dit moment is de live-action remake van Aladdin in de bioscoop. De film is geregisseerd door Guy Ritchie en de hoofdrollen worden vertolkt door Will Smith, Mena Massoud en Naomi Scott. In de film speelt ook talent mee uit ons eigen kikkerlandje. De Nederlandse acteur Marwan Kenzari speelt de rol van de iconische schurk Jafar. Kenzari is bekend van films als Hartenstraat, Loft, Ben-Hur en Murder on the Orient Express.

  Disney films die een live-action remake verdienen

  Uit deze lijst met films kun je kiezen uit de grootste Disney klassiekers als Lady and the Tramp en Bambi vinden maar ook moderne Disney films als Frozen en Treasure Planet. De antwoorden zullen de komende week worden verzameld. Mist er nog een film in de lijst? Laat het ons weten in de reacties!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.