Naar welke E3 2019 games kijken jullie het meeste uit? [poll]

  We tellen de dagen alweer af naar E3 2019! Nog maar enkele weken totdat de beurs in Los Angeles van start gaat, maar er moeten natuurlijk ook leuke games zijn om te spelen. Er zijn gelukkig al genoeg games bevestigd en dus zijn we benieuwd naar welke E3 2019 games jullie het meeste uitkijken!

  XGN

  Dit jaar belooft E3 iets anders te worden dan doorgaande jaren, want voor het eerst in de geschiedenis is Sony niet aanwezig op de beursvloer. Dat betekent dat we games als Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II en Death Stranding niet hoeven te verwachten. Gelukkig zijn er wel een scala aan andere games te vinden tijdens de beurs dit jaar.

  Zo gaat CD Projekt Red dit jaar groots uitpakken met Cyberpunk 2077 en heeft Microsoft aangegeven dat ze alles uit de kast trekken dit jaar. Of dat voor nieuwe hardware gaat zorgen of niet is nog maar de vraag. Ook Nintendo is dit jaar weer aanwezig en trapt af door middel van een Nintendo Direct. Square Enix heeft besloten om dit jaar ook een persconferentie te houden en wel op de tijd die normaal door Sony wordt geclaimd en dat doet je afvragen wat ze allemaal in petto hebben.

  Kortom, er is dit jaar weer genoeg om naar uit te kijken en dus hebben we voor jullie de volgende vraag:

  Naar welke E3 2019 games kijk je het meeste uit?

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.