E3 2017 foto's - Auto's, Mario en... koeien?

Article
donderdag, 15 juni 2017 om 21:25
xgn google image
De laatste beursdag van de E3 zit er alweer op. Vanaf nu kun je tal van previews verwachten van de laatste games, maar eerst hebben we nog wat E3 2017 foto's voor jullie.
Gisteravond hadden we al een overzicht van plaatjes op de E3, maar ook vandaag liep de XGN crew rond om de nieuwste games te testen. Dat betekent heel wat booths langs en daar geven we jullie graag een indruk van.
Meer E3 2017 foto's zien? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Daar plaatsen we ook regelmatig plaatjes vanaf de beurs en het hele jaar door van andere events.

Aandacht voor racegames

Dit jaar is er duidelijk geen tekort aan racegames. Zo kunnen Xbox gamers later dit jaar Forza Motorsport 7 halen, komt Gran Turismo Sport naar de PlayStation 4 en is er daarnaast ook nog Project Cars 2 en F1 2017. Ook op de E3 waren de games erg in trek.
Forza 7
Project Cars 2
E3 2017 foto's - F1 2017
113458

Heel veel Mario

De Italiaanse loodgieter kon dit jaar ook niet klagen over gebrek aan aandacht. Niet alleen krijgt hij later dit jaar zijn eigen game met Super Mario Odyssey, ook ontmoet hij de Rabbids van Ubisoft in Mario + Rabbids. Op de E3 waren beide games speelbaar. En daarnaast nam de altijd vrolijke Charles Martinet, die de stem van Mario inspreekt, tijd om met iedereen op de foto te gaan.
Mario Rabbids op E3
Stem van Mario
113459

Mega Man op E3

Mega Man mag dan geen eigen game krijgen, toch is hij niet helemaal in het niets verdwenen. De nieuwe Marvel vs Capcom kent de iconische Mega Man namelijk als speelbaar karakter. En dat was te zien op de Capcom booth.
Mega Man
Marvel vs Capcom
113460

Diervriendelijke show

En dan kwamen we ook nog enkele beesten tegen op de E3. En die moesten op de foto. Want Farming Simulator blijft elk jaar uitkomen en daarvoor worden de koeien en varkens gewoon meegenomen naar LA. Hopelijk komen ze niet de beesten uit Monster Hunter tegen...
Farming Simulator
Farming Simulator

Populair Nieuws

Laatste Reacties