E3 2017 celebrities gespot - Deze bekendheden waren erbij

  Elk jaar komen er duizenden mensen af op de E3 in Los Angeles. Niet enkel bezoekers en media, maar ook bekende namen, zoals artiesten en acteurs. Ook dit jaar waren er weer enkele E3 2017 celebrities.

  Gage Skidmore

  In ons overzicht van E3 2017 celebrities hebben we de bekende namen onder elkaar gezet die je kon spotten op de beurs. Als je er bij was tenminste! Ook deze acteurs, artiesten en bekende namen uit de game-industrie kwamen naar Los Angeles om de nieuwste games te bekijken.

  Adelaide Kane

  Deze actrice kennen we vooral van de CW serie Reign. In die show speelt Adelaide Kane de rol van Mary, Queen of Scots. Dat doet ze alweer vier seizoenen. Eerder kon je haar ook zien in de serie Teen Wolf.

  Voor de E3 kwam Kane even langs op de Nintendo booth om Super Mario Odyssey te spelen. En dat viel in de smaak aan de enthousiaste foto te zien.

  So excited to try out the new games for @nintendo at the @e3expo today! Can you tell??? #nintendoswitch

  Een bericht gedeeld door Adelaide Kane (@adelaidekane) op 13 Jun 2017 om 3:21 PDT

  Scott Porter

  Scott Porter maakte naam als acteur in de serie Friday Night Lights. Die serie ging over American Football. En daarom is hij ook een ideale keuze om in de nieuwe verhaallijn van Madden NFL 18 te spelen.

  Verder kennen we Porter van de serie Hart of Dixie en de film Speed Racer. Voor games spreekt hij regelmatig stemmen in, zoals bijvoorbeeld in Injustice 2, The Walking Dead en Minecraft Story Mode.

  Hij was een van de E3 2017 celebrities en te vinden bij vrijwel alle persconferenties. Op Twitter is te zien dat dat een goede tijd opleverde.

  Eva Rinaldi

  Jack Black

  Wie is er nu niet bekend met Jack Black? De bekende zanger, acteur en komiek speelde over de jaren tal van rollen en heeft ook een flinke band met video games als hoofdrolspeler in Brütal Legend.

  Verder kennen we Black van zijn band Tenacious D, speelde hij de hoofdrol in King Kong, is hij de stem van Po in Kung Fu Panda en nog veel meer. Op de E3 kwam hij het podium op met Tim Schafer in het E3 Coliseum.

  Hideo Kojima

  Hideo Kojima

  Hij is misschien wel de bekendste naam in de game-industrie en miljoenen fans kijken uit naar zijn nieuwe game Death Stranding. Natuurlijk kwam Hideo Kojima ook even langs op de E3 2017.

  Helaas zagen we daar niet meer van Death Stranding, maar ongetwijfeld is Kojima hard aan het werk en hopelijk zien we snel meer van het spel.

  Althans... als hij de weg vindt terug vanaf E3. Want de beste man lijkt verdwaald.

  Chris Hardwick

  Chris Hardwick & Lydia Hearst

  Nintendo nodigde nog wat meer E3 2017 celebrities uit dit jaar. Chris Hardwick en Lydia Hearst kwamen namelijk langs de booth om aan de slag te gaan met de nieuwste games.

  Hardwick is een komiek die over de jaren regelmatig aanschoof bij late night shows in Amerika, tal van bijrollen had in televisieseries en ook nog stemmen insprak voor videogames. Zijn vrouw Lydia Hearst kennen we als actrice en model.

  Op Instagram is te zien dat de twee het prima naar hun zin hebben op de E3.

  Shigeru Miyamoto

  Miyamoto behoeft geen verdere introductie. De geestelijk vader van Mario, Zelda, Star Fox, Pikmin werkt al decennia lang hard aan sommige van de grootste games ooit. Daarom is hij natuurlijk ook op E3 aanwezig.

  En dat had nog een goede reden. Tijdens de Ubisoft persconferentie werd namelijk Mario + Rabbids uit de doeken gedaan. Speciaal daarvoor kwam Miyamoto het podium op, waar de bovenstaande epische foto uit komt.

  Nintendo had verder ook een prachtige show op E3 met games waar Miyamoto ongetwijfeld flink aan meegewerkt heeft.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.