5 E3 2017 verwachtingen die niet zijn waargemaakt

Article
woensdag, 14 juni 2017 om 15:47
xgn google image
We nemen een kijkje naar vijf E3 2017 verwachtingen die niet zijn waargemaakt. Dit zijn games die we hoopten te zien op de conferentie, maar helaas toch niet werden vertoond.
Voorafgaand aan de E3 loopt de spanning altijd hoog op. Tal van gamers hopen dat bepaalde titels onthuld zullen worden, maar die dromen komen niet altijd uit. Ook wij hadden dit jaar onze verwachtingen die helaas niet waarheid zijn geworden.

5. Een nieuwe Batman game

We beginnen onze lijst met E3 2017 verwachtingen die niet zijn waargemaakt met Batman. Dat er een nieuwe Batman game werd aangekondigd leek onwaarschijnlijk, maar de reden waarom we toch hoopten op een officiële aankondiging is vanwege een hoop geruchten. De geruchten over deze nieuwe Batman game waren namelijk in flinke details omschreven.
De nieuwe Batman game zou ‘Arkham Insurgency’ heten en zich ongeveer drie jaar na de gebeurtenissen van Batman Arkham Origins afspelen. Volgens deze geruchten zou Batman het opnemen tegen de Court of Owls, met sidekick Robin (Dick Grayson) nu speelbaar in het verhaal. De Batmobile zou terugkeren en bekende locaties als Wayne Manor en The Batcave zouden eindelijk volledig te verkennen zijn.
Voorlopig zijn deze details niets meer dan geruchten, maar de omschrijving van deze Batman game maakt ons enorm enthousiast. Zouden jullie een nieuwe Batman Arkham game willen zien?
113289

4. Een nieuwe Tom Clancy game

Ghost Recon Wildlands is alweer een paar maanden verkrijgbaar, dat betekent dat er ruimte is voor een nieuwe Tom Clancy game. De Tom Clancy game serie bestaat onderling uit enkele franchises: Ghost Recon, Splinter Cell, Rainbow Six en The Division.
Met de grote hoeveelheid mogelijkheden hadden wij verwacht dat een nieuwe game binnen één van deze franchises werd onthuld. Eerdere geruchten suggereerden dat een nieuwe Splinter Cell game in de maak was. Deze geruchten komen uit 2016, waarin ook wordt vermeld dat het verbazend is dat de nieuwe Splinter Cell game niet op de E3 2016 aanwezig was.
Nu zijn we aangekomen bij de E3 2017 en er is weer geen sprake van een nieuwe Splinter Cell game. Is een nieuwe Splinter Cell game in de maak of is het een gerucht dat nooit zal uitkomen?
113293

3. Red Dead Redemption 2

We wisten al een tijdje dat Red Dead Redemption 2 was aangekondigd. Rockstar was ook dit jaar niet aanwezig op de E3, maar dat neemt niet weg dat we de game in enige vorm hadden verwacht.
Red Dead Redemption 2 had namelijk getoond kunnen worden tijdens de Sony persconferentie, iets wat veel fans stiekem toch hadden gehoopt. In de Red Dead Redemption 2 trailer bovenaan de pagina staat dat de game uitkomt in de herfst van 2017, maar dit klopt niet meer.
Ondertussen is deze releasedatum namelijk uitgesteld, de game zal niet eerder verschijnen dan in de lente van 2018. De reden voor dit uitstel: dit is de eerste Rockstar game die volledig gemaakt wordt op de nieuwe generatie consoles, hierdoor kost het ontwikkelproces meer tijd dan verwacht.
Hadden jullie stiekem toch gehoopt dat Red Dead Redemption 2 de grote verassing van de avond zou worden?
113299

2. The Last of Us Part 2

Van onze lijst met E3 2017 verwachtingen die niet zijn waargemaakt, is dit een enorme teleurstelling. The Last of Us Part 2 was namelijk niet op de E3 aanwezig.
The Last of Us Part 2 is misschien wel dé game waar PlayStation fans het meest naar uitkijken. Het leek vanzelfsprekend dat Sony iets van de game zou tonen tijdens de persconferentie. Toch was dit niet het geval, de absentie van de game riep dan ook de vraag op: waarom was The Last of Us Part 2 niet aanwezig tijdens de Sony persconferentie?
Volgens Naughty Dog schrijver Neil Druckmann was de afwezigheid van The Last of Us Part 2 gepland, dit zodat de spotlight kon staan op de aankomende game Uncharted: The Lost Legacy.
Op Twitter liet Neil Druckmann de volgende reactie achter:
Ondanks deze logische verklaring waarom The Last of Us Part 2 niet aanwezig was, zijn we toch een beetje teleurgesteld dat we geen nieuwe beelden voorbij zagen komen.
113304

1. Super Nintendo Classic Mini

We sluiten onze lijst met E3 2017 verwachtingen die niet zijn waargemaakt af met een console, geen game. Er gingen al een hoop geruchten voorbij over de komst van een Super Nintendo Classic Mini, tijdens de Nintendo persconferentie is echt niks over deze console voorbijgekomen.
Vorig jaar kwam Nintendo met de Nintendo Classic (NES Classic). Deze NES Classic bevatte 30 speelbare klassiekers van de eerste Nintendo, waaronder: Super Mario Bros, Donkey Kong en Pac-Man. Nadat Nintendo had aangekondigd te stoppen met de productie van de NES Classic, kwamen de geruchten van de Super Nintendo Classic de wereld in.
De originele NES Classic werd niet tijdens de E3 aangekondigd, maar met enkele tweets en trailers. Nintendo had nooit kunnen voorzien wat een enorm succes de mini console zou zijn. Om deze reden hadden wij verwacht deze keer een officiële aankondiging te zien tijdens de Nintendo E3 persconferentie, deze is er helaas niet gekomen.
Is een SNES Classic evengoed onderweg of moeten we onze hoop voor deze console achter ons laten?

Wat waren jullie E3 2017 verwachtingen?

Dit was onze lijst met E3 2017 verwachtingen die niet zijn waargemaakt. Het was een geslaagde E3, met een hoop hoogtepunten. Toch zijn er altijd games waar je naar uitkijkt die niet voorbijkomen. Wat waren jullie E3 2017 verwachtingen en welke games hebben jullie gemist tijdens alle persconferenties?