De duurste FIFA 16 Ultimate Team spelers - Absolute topspelers

  FIFA is een immens populaire game, voornamelijk met het online FIFA Ultimate Team zijn liefhebbers vaak het hele jaar lang zoet. We hebben hier de beste FIFA 16 Ultimate Team spelers voor je op een rijtje gezet!

  In de voetbalwereld is het steeds meer een gewoonte aan het worden om met geld te smijten. Grote competities als de Premier League en de Primera Division zijn niet zuinig met hun geld en laten het dan ook meestal rijkelijk vloeien. Wat clubs willen hebben kopen ze, het prijskaartje is meestal het laatste waar zij zich druk om maken. Voor de 24-jarige Belg Kevin de Bruyne overhandigde Manchester City het afgelopen transferseizoen 52.000.000 pond aan VFL Wolfsburg.

  FIFA 16 Ultimate Team bevat uiteraard ook veel spelers met een hoop kwaliteiten, maar waarvoor diep in de in-game buidel getast moet worden. Wij waren benieuwd wat nu de most valuable players in FIFA Ultimate team waren en hebben deze speciaal voor jou onder elkaar gezet.

  10. Emilio Butragueño

  Emilio Butragueño was een Spaanse voetballer, die vooral bekend is van zijn tijd bij Real Madrid. Later fungeerde de aanvaller ook nog eens als vicepresident bij Real Madrid. El Buitre, zoals de speler vroeger als bijnaam had, is inmiddels al 52, maar in FIFA Ultimate Team is de legendarische speler nog topfit.

  Er werd een minimumprijs van 110.000 coins en een maximum van 2.1 miljoen coins betaald voor de speler. Momenteel kun je de Spanjaard voor minimaal 1.1 miljoen coins aanschaffen, hiermee komt de speler op nummer 10!

  9. Lionel Messi

  Lionel Messi is de speler die voor veel mensen als de beste voetballer ter wereld wordt gezien. De Catalaan werd onlangs nog vrijgesproken van twee jaar gevangenisstraf voor belastingfraude, hetgeen zijn vader wel voor op de blaren zal moeten zitten. De Barcelona-speler is van onschatbare waarde voor de club én voor de voetbalwereld.

  In FIFA 16 Ultimate team komt hij op nummer 9 van de duurste FIFA 16 Ultimate Team spelers terecht, omdat je op dit moment minstens 1.2 miljoen coins voor de speler neer moet leggen. Het minimale bedrag wat betaald is voor de speler in FIFA 16 Ultimate Team is 500.000 coins, en het maximale bedrag was 5.8 miljoen coins! De reden waarom deze geweldige linkspoot niet hoger in de top 10 staat, is omdat de kaart van Messi in Ultimate Team minder zeldzaam is dan anderen. Wel heeft hij één van de hogere minimumprijzen in de lijst.

  8. Dennis Bergkamp

  Op nummer 8 vinden we een legendarische Nederlandse voetballer: Dennis Bergkamp! Deze aanvaller heeft in een hoop opzichten goede FIFA stats, dus het is zeker een goede speler om in je team te hebben. De speler beleefde zijn successen bij Ajax en Arsenal. Daarnaast scoorde hij 37 keer in 79 wedstrijden voor het Nederlands elftal.

  Dennis Bergkamp is vooralsnog de enige Nederlander die in de Engelse Football Hall of Fame is opgenomen. Met een minimumprijs van 110.000 coins en een maximum van 2.2 miljoen coins, staat de legende op nummer 8 in de lijst duurste FIFA 16 Ultimate Team spelers.

  7. George Best

  Deze voetballer had natuurlijk zijn achternaam mee: George Best. Deze voetballer is van Noord-Ierse afkomst en speelde bij voorkeur als rechter middenvelder. De speler heeft vooral een indruk achtergelaten tijdens zijn periode bij Manchester United. Was het niet om zijn geweldige voetbalkwaliteiten, dan was het wel om zijn opvallende levensstijl.

  De speler raakte tijdens zijn tijd bij Manchester United in aanraking met veel drank en veel vrouwen. Tijdens dit tijdperk is het flink achteruitgegaan met de speler. Hij raakte echt verslaafd, verzuimde op trainingen en wedstrijden en kwam na zijn carrière drie maanden vast te zitten vanwege rijden onder invloed en het beledigen van een agent.

  In 2002 onderging hij een levertransplantatie, maar in 2005 werd een nierinfectie hem fataal. Ondanks de trieste levensloop wordt hij als één van de beste spelers ooit gezien, en zo ook in FIFA Ultimate team.

  Met een minimumprijs van 150.000 coins, maar een maximumprijs van 2.9 miljoen coins komt de speler op 7 in de lijst met duurste FIFA 16 Ultimate Team spelers te staan. Op dit moment zul je overigens minimaal 1.4 miljoen coins neer moeten leggen.

  6. Franz Beckenbauer

  Franz Beckenbauer is een ex-voetballer van Duitse afkomst. Naast voetballer is hij ook actief geweest als trainer. Met zijn club Bayern München behaalde hij maar liefst drie keer de Europacup 1, de voorloper van de Champions League.

  Hij haalde als bondscoach twee maal de finale van het WK, waar hij in 1990 de titel van binnen mocht slepen. De voetballer is inmiddels erg oud, maar nog steeds een legende. Zo ook in FIFA Ultimate team!

  Het laagst betaalde bedrag was 150.000 coins en het maximum was 2.8 miljoen coins. Momenteel betaal je minimaal 1.2 miljoen voor de speler, dit is goed voor plek 6 top 10 duurste FIFA 16 Ultimate Team spelers!

  5. Lothar Matthäus

  Op de vijfde plaats wordt Beckenbauer opgevolgd door een andere Duitser. Lothar Matthäus is een oud-voetballer die onder andere speelde voor Borussia Mönchengladbach, Bayern München en Internazionale. Hij is één van de succesvolste Duitste voetballers aller tijden, en dat zijn er nogal wat. Wat grappig is, is dat de middenvelder wereldkampioen werd tijdens de periode dat Beckenbauer (de nummer 6 in deze lijst) bondscoach van Duitsland was.

  Voor de speler is een minimum van 140.000 coins en een maximum van 2.6 miljoen coins betaald. Momenteel is de minimale prijs 1.4 miljoen, daarmee komt de speler op de vijfde plek

  4. Cristiano Ronaldo

  In elk toplijstje vinden we deze linksbuiten terug. Waarom? Omdat hij samen met Messi tot de absolute top behoort. Deze Portugees is niet te stoppen.

  Hij ontwikkelde zich als wereldtopper bij Manchester United, maar we kunnen hem natuurlijk niet meer los zien van Real Madrid, waar hij al sinds 2009 een vaste waarde is.

  De nummer 4 is een echte topper en een trainingsbeest. Hij doet er alles aan om de beste te zijn, én te blijven. De vierde plek in de lijst duurste FIFA 16 Ultimate Team spelers is dan ook zeker verdiend.

  Voor de speler zijn minimaal 210.000 coins betaald en maximaal 4.1 miljoen. Momenteel staat de laagste prijs op 2.6 miljoen.

  3. George Weah

  George is een oud-voetballer uit het Afrikaanse land Liberia. Toen hij bij AC Milan speelde, werd hij wereldvoetballer van het jaar. Daarnaast heeft hij gedurende zijn carrière voor topclubs als Manchester City, Chelsea en AC Milan gespeeld.

  Op FIFA 16 Ultimate Team betaalde men een minimum van 140.000 coins en een maximum van 2.6 miljoen coins voor de speler. De minimumprijs staat momenteel op 1.6 miljoen, dat is goed voor een derde plek in de lijst duurste FIFA 16 Ultimate Team spelers.

  2. Ruud Gullit

  Als Nederlanders hebben wij het in deze top 10 niet te klagen. Eerst troffen we Dennis Bergkamp en op nummer 2 vinden wij Ruud Gullit. Deze speler heeft overal op het veld gestaan: aanvaller, middenvelder, verdediger, niks was hem te gek.

  Hij maakte carrière bij onder andere Chelsea en AC Milan. De speler zette in 1998 een punt achter zijn carrière, maar dat betekent niet dat hij geen voetballende legende in FIFA 16 Ultimate Team is en blijft. Inclusief de welbekende dreadlocks natuurlijk!

  De speler kost momenteel minimaal 2.8 miljoen coins. Een flink bedrag, waarmee deze legende op de tweede plaats terechtkomt in de top 10 duurste FIFA Ultimate Team spelers. Het absolute minimum bedrag voor Gullit ligt op 210.000 coins, maar het maximale bedrag ligt op 3 miljoen coins!

  1. Pélé

  Op nummer 1 in de lijst duurste FIFA 16 Ultimate Team spelers vinden we Edson Arantes do Nascimento, beter bekend als Pélé. De absolute voetballegende uit Brazillië, die door veel mensen als de beste voetballer aller tijden wordt gezien.

  Zo won hij driemaal het WK met zijn land en maakte hij 1208 goals in 1363 wedstrijden. Hij speelde vrijwel zijn hele carrière bij het Brazilliaanse Santos.

  De prijs van deze legende in FIFA Ultimate Team bedraagt maximaal 9.2 miljoen coins en een minimum van 480.000 coins. Met deze cijfers is Pélé de onbetwiste nummer 1 in de lijst duurste FIFA 16 Ultimate Team spelers.

  Kun jij wel wat financiële hulp gebruiken in FIFA 16 Ultimate Team? Check dan onze special over de hidden gems! heb je inspiratie nodig voor spelers, neem dan even een kijkje bij de beste teams in FIFA 16!

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.