Het Call of Duty Black Ops 3 trailer overzicht!

Article
vrijdag, 30 oktober 2015 om 17:03
xgn google image
Call of Duty Black Ops 3 is een game waarop veel mensen niet kunnen wachten. Op 6 november is het dan eindelijk zover. Tot die tijd bieden wij jou wat betreft de game het Call of Duty Black Ops 3 trailer overzicht!
Het bekijken van een Call of Duty Black Ops 3 trailer maakt het wachten eigenlijk niet heel veel makkelijker. De trailers geven ons een voorproefje van de futuristische shooter en dat smaakt naar meer. De beelden beloven ons namelijk weer een hele nieuwe Call of Duty ervaring.
Het ziet er naar uit dat Ontwikkelaar Treyarch creatief is geweest om vernieuwende elementen in de game toe te voegen. Bovendien is de Zombie Modus weer terug van weggeweest, en hoe!
Nogmaals, het is nog geen 6 november en het enige wat je kunt doen is de game pre-orderen. Voor nu hebben wij voor jou de trailers even op een rijtje gezet!

Black Ops 3 Zombies - Shadows of Evil trailer

Deze Call of Duty Black Ops 3 trailer is gewijd de Zombie mode: Shadows of Evil. In deze trailer zie je een proloog van deze zombiemodus, waarin de vier hoofdrolspelers aan het woord zijn. Shadows of Evil heeft een jaren 40 Setting en is geïnspireerd door de film Noir.
De makers hebben al verteld dat dit tot nu toe de meest ambitieuze en omvangrijke Zombie Modus in een Call of Duty game ooit, dus dat belooft wat! Maak in deze trailer kennis met de femme fatale, de bokser, de agent en de goochelaar uit de modus. Onlangs werd er een video onthuld met maar liefst 30 minuten aan zombie gameplay geweld!
80973

Black Ops 3 - Cybercore trailers

In Call of Duty Black Ops 3 zijn er weer een hoop veranderingen aangebracht, ten opzichte van zijn voorgangers. Eén van de meest invloedrijke veranderingen is het nieuwe Cybercore systeem. Op deze manier kun je verschillende speciale vaardigheden uitoefenen op je tegenstanders.
Met de Cybercore functies deel je aan tegenstanders onder andere een flinke stroomstoot uit, hack je rivaliserende robots en zorg je ervoor dat een horde drones zichzelf in de fik zet. In deze Set Filmpjes wordt uit de doeken gedaan hoe een Cybercore werkt. Er zijn trailers van Cybercore martial, chaos, control en een algemene gameplay Trailer.
Cybercore: Martial
Cybercore: Chaos
Cybercore Control
80975

Black Ops 3 - The Giant Zombies map trailer

The Giant is een bonus map die je krijgt bij de Black Ops 3 Collectors Edition. Door middel van het Pack-A-Punch wapensysteem knal jezelf door een menigte zombies heen met Dempsey, Nikolai, Richtofen en Takeo. Een mooi voorproefje op het bloederige spektakel dat gaat komen.
80976

Black Ops 3 - Multiplayer Reveal Trailer

De multiplayer in Call of Duty games is een belangrijk deel van de game. Natuurlijk is er daarom ook een Call of Duty Black ops 3 trailer die aan de modus gewijd is. De trailer leert ons dat de multiplayer nog steeds lekker snel is en er vooralsnog een hoop mobiliteit is. Dit komt mede doordat het mogelijk is om tegen de muur te rennen en sprints kunt blijven trekken.
In Advanced Warfare speelde het zich behoorlijk vaak in de lucht af, hier zullen de snelle gevechten zich voornamelijk weer meer horizontaal gaan afspelen. In de multiplayer trailer wordt in ieder geval weer bruut geweld gebruikt. Zo schiet iemand iets met een futuristische pijl en boog af, die ervoor zorgt dat iemand in duizend stukjes ontploft, heerlijk!
80977

Black Ops 3 – Story Trailer

Deze trailer vertelt globaal het verhaal van de Campaign. Wat we natuurlijk van deze Call of Duty game weten is dat het zich afspeelt in 2065. Voor wie denkt dat dit een gezellige plek is: niks is minder waar.
De wereld is een plek geworden waar de scheidingslijn tussen mens en robot moeilijk te trekken is. De regering vergiftigt de mensheid met kwaadaardige technologie. Als we Black Ops 3 mogen geloven is in 2065 op deze aardbol niks meer veilig!
80978

Black Ops 3 - Gameplay Trailer

Vorige week werd deze gameplay trailer onthuld. In de Call of Duty Black Ops 3 trailer zien we een kleine samenvatting van wat we mogen verwachten van Black Ops 3. Dat is onder andere een hoop rennen tegen de muur en spectaculaire over de top ontploffingen.
Een spectaculair gevecht, waarin kunstmatige intelligentie een grote rol in speelt. Daarnaast brengt de trailer ons een kleine impressie van de Zombie mode.