De beste Halloween game content 2015 - De griezeligste uitbreidingen

  De griezeligste dag van het jaar staat weer om hoek en dat zien we ook zeker terug in games. Speciaal om deze dag waardig te spenderen hebben we hier een lijstje opgesteld met de beste Halloween game content 2015. Spookachtig gamen dus!

  Halloween is de tijd van horror en griezelen, maar dit kun je natuurlijk ook combineren met je favoriete games. Speciaal voor deze feestdag zijn er meerdere uitbreidingen ontwikkeld waardoor deze games een stukje enger worden. Lees hier alles over de beste Halloween game content van 2015, om te beginnen met Destiny!

  Destiny - Festival of the Lost

  Vorig jaar zagen we nog dat je in Destiny kon rondlopen met een pompoen op je hoofd tijdens Halloween, maar dit jaar wordt het allemaal nog iets grootser. Ontwikkelaar Bungie heeft erg zijn best gedaan om je top Halloween content aan te bieden.

  Als je de Tower binnentreedt, dan valt meteen op dat de inrichting hier veranderd is. Deze sociale ruimte is nu ingericht in de stijl van Festival of the Lost. Overal zijn kaarsen geplaatst en hangen er lampions in de vorm van geliefde engrams. Ook zijn er meerdere enge Halloween maskers te vinden bij de vendors.

  Dit festival is aan de game verbonden ter viering van Halloween en het festival gaat door tot 9 november. Naast de nieuwe spookachtige inrichting van de Tower kun je nu ook in de game meerdere nieuwe quests uitvoeren waar je toffe Halloween maskers mee kunt verdienen. Bungie heeft zeker zijn best gedaan om Halloween waardig te vieren dit jaar!

  GTA Online

  Rockstar Games, de ontwikkelaar van GTA, heeft eerder aangegeven dat er een verrassing naar de online game ging komen in de vorm van Halloween DLC. Voor de GTA Online spelers betekent dit een toevoeging van nieuwe maskers, gezichtsverf, nieuwe voertuigen en een nieuwe modus die gebaseerd is op Slasher films.

  De DLC is gratis te downloaden voor de spelers en is al sinds gisteren beschikbaar. Je kunt nu vette nieuwe voertuigen kopen zoals de Albany Lurcher hearse en de Franken Stange hotrod. De nieuwe Adversary mode genaamd The Slasher verschijnt ook in de DLC, waar vijf nieuwe maps bij horen.

  beste Halloween game content 2015 auto2

  beste Halloween game content 2015 auto

  Wanneer je een van de twee auto's aanschaft voor 16 november, kan je deze auto's permanent behouden in de game. De nieuwe Slasher modus verandert de game in een horror-ervaring, waar acht spelers drie minuten lang moeten proberen te overleven terwijl een andere speler met een masker en shotgun achter je aan zit.

  Zoals in de video hierboven te zien is kun je een zaklamp, 39 nieuwe maskers, gezichtsverf en een paar enge bobbleheads aanschaffen voor je karakter.

  De Halloween DLC van GTA Online duurt tot 16 november, dus spelers hebben genoeg tijd om te genieten van deze enge uitbreiding. Verder heeft Rockstar ook aangegeven dat er binnenkort meer details verschijnen over een speciaal evenementen weekend voor GTA.

  Ultra Street Fighter 4

  Ook Ultra Street Fighter 4 doet mee met de Halloween hype. De game viert Halloween dit jaar vroeg en heeft al een nieuw Halloween costume pack uitgebracht. Ontwikkelaar Capcom heeft eerder aangegeven dat er meerdere Halloween costume packs worden uitgebracht op 27 oktober voor de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.

  De nieuwe Halloween kostuums zijn helaas niet gratis te verkrijgen voor alle spelers. Als je deze toffe kleding wilt ontgrendelen in de game dan moet je achtien euro neerleggen voor een compleet pakket, en vier euro voor de individuele pakketten. Je hebt de keuze uit negen verschillende costumes.

  Je kan de pakketten aanschaffen via Steam, Xbox Store en de PlayStation Store. Op de website van Capcom zijn afbeeldingen van alle individuele outfits en pakketten te bekijken.

  Rocket League

  Ook bij Psyonix, de ontwikkelaar van Rocket League, houden ze van Halloween. Speciaal om deze spookachtige feestdag te vieren komt de game met items met Halloween-thema in de customization garage van Rocket League.

  De items zijn verkrijgbaar als post match items, die je krijgt nadat je een wedstrijd hebt gespeeld. Zodra je zo'n speciaal item gevonden hebt kun je hem voor altijd houden. Wel is het zo dat wanneer je de items die je wilt niet hebt gevonden voor 2 november, je moet wachten tot volgend jaar.

  Wanneer je wedstrijden speelt kun je bijvoorbeeld items zoals spookachtige antennes, een pompoenhoed, koetswielen en een Candy Corn boost vrijspelen.

  Tussen 18 oktober en 2 november kun je deze items vrijspelen. Er is onlangs ook nieuwe DLC uitgekomen voor de game. Voor 3,99 euro kun je de Revenge of the Battle-Cars aanschaffen.

  World of Warcraft - Hallow's End

  Het is weer die tijd van het jaar, dat spoken, goblins, heksen en tovenaars weer samenkomen! WoW organiseert vanaf 18 oktober tot 1 november weer het Hallow's End evenement, waar spelers snoep, toverstafjes, maskers en huisdieren kunnen verzamelen.

  Hallow's End is een spookachtig evenement waarbij gevierd wordt dat The Forsaken is weggekomen van de Scourge. In heel Azeroth wordt deze feestdag gevierd met trick or treating, appel happen en nog veel meer. Het is de in-game versie van Halloween, ook al wordt deze feestdag niet op één dag, maar gedurende meerdere dagen gevierd.

  Je krijgt in de game nu nieuwe quests in speciale feestdag locaties buiten Stormwind en Undercity. Begin maar met spelen, want deze zondag is de feestdag alweer voorbij in de wereld van World of Warcraft.

  Minecraft - Halloween Mashup Pack

  4J heeft een geheel nieuw pakket gemaakt voor de engste dag van het jaar. In dit game pakket voor Minecraft vind je 43 skins, een texture pack en geheimzinnige, spookachtige muziek. Ook is er een nieuwe achtbaan waar je een ritje in kan maken.

  Bij deze nieuwe skins kun je denken aan bijvoorbeeld The Grim Reaper, de bruid van Frankenstein, de Wicked Witch, Tree Face, Mad Doctor, Dr.Jekyll and Mr. Hyde, of het moerasmonster. Zoals met de meeste Minecraft pakketten kan je enkele van deze karakters gratis downloaden.

  Het Halloween Mashup pakket is vanaf 23 oktober al te downloaden en is beschikbaar op alle Minecraft console versies. Het pakket kost in totaal vier euro.

  League of Legends - The Harrowing

  De zon gaat onder en de duisternis verschijnt. Kaarslicht wappert en elk vuur wordt gedoofd. Ja, het is weer tijd voor The Harrowing.

  The Harrowing is een evenement in League of Legends waarbij Halloween wordt gevierd in de wereld van Valoran. Het introduceert enkele nieuwe veranderingen in de game die tijdelijk te zien zijn, zoals nieuwe items en nieuwe maps. Ook horen er bij dit evenement nieuwe Limited Edition skins en runes.

  Bij de skins kun je kiezen uit Haunted Zyra, Officer 4 en ook enkele Legacy skins. Met deze skins word je de kampioen van het Harrowing verhaal. Verder kun je ook je vrienden in de game verrassen met tricks and treats door de nieuwe Mysterious Gifting uit te proberen. Zodra je zo'n cadeau weggeeft, dan ontgrendel je automatisch een willekeurige skin.

  Het evenement is onlangs van start gegaan en eindigt zoals elk jaar op 31 oktober.

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.