Wat vind jij van een Duke Nukem 3D remaster? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 27 augustus 2016 om 15:00
xgn google image
Het tropische weer van de afgelopen dagen doet ons terugdenken aan de heetste one-liners en die kunnen natuurlijk zo ongeveer maar van één man komen: Duke Nukem. En laat de XGN Doe Mee nu net in de nostalgische sfeer zitten! Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer ging onze vraagstelling over de Gamescom 2016 en wat nou jullie hoogtepunten waren van het Duitse game-evenement. Grote en uitgebreide antwoorden zijn altijd gewenst, maar soms is een kort statement ook meer dan genoeg. Zoals XBOXGOBLIN zelf al zegt:
De nieuwste games van The Coalition (Gears of War 4) en Arkane Studios (Dishonored 2) zijn door vele ogen gevolgd, aangezien beide titels hoog in het ‘Best of Gamescom 2016’ lijstje terechtkwamen. Maar geen woorden voor Battlefield 1 of een nieuwe franchise zoals For Honor, wat de XGN Doe Mee enigszins opviel.
Hoe dan ook, wij laten dit verleden even rusten en gaan eens flink terug in de tijd. Om precies te zijn, twintig jaar terug in de tijd. In 1996 kwam namelijk Duke Nukem 3D uit, een game die geroemd wordt om zijn one-liners, bizarre content en schietelementen. Terug in 2016 gaan de geruchten, met zelfs al enkele bevestigingen, dat er een remaster van de game gaat komen. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van een Duke Nukem 3D remaster?

Maar wat vind jij daar nu van? Is het een verstandige keuze van ontwikkelaar Nerve Software om de klassieker eer aan te doen en opnieuw uit te brengen? Of zal een remaster net zo’n “daverend succes” worden als het beruchte Duke Nukem Forever? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij wel of niet een Duke Nukem 3D-remaster zou willen zien. Een fijn weekend gewenst en tot volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee!

Populair Nieuws