Drugs op Netflix - De beste content voor 420

  Het is 20 april, een datum die voor stoners een speciale betekenis heeft. In Amerika worden de maand en dag omgedraaid, waardoor je 420 krijgt. Dit is de dag waarop het roken van een joint gevierd wordt. Vanwege deze dag hebben wij drugs op Netflix uitgelicht. De beste films en series die te maken hebben met drugs!

  5. Trailer Park Boys

  We beginnen onze lijst van drugs op Netflix met een oude serie, Trailer Park Boys. Al sinds 2001 kunnen kijkers genieten van de merkwaardige situaties waar deze jongens in belanden.

  Het concept van de serie is vrij simpel; er wordt een documentaire gemaakt over drie mannen die leven op een woonwagenkamp. Uiteraard komen de mannen in verschillende hilarische situaties terecht en ook drugs en andere criminele activiteiten komen aan bod.

  Het twaalfde seizoen van de serie is sinds kort op Netflix beschikbaar. Er is meer dan genoeg Trailer Park Boys om dagen achter elkaar te bingewatchen!

  4. Mac and Devin Go to High School

  In onze lijst van drugs op Netflix kan deze film niet gemist worden. Mac & Devin Go to High School bevat Snoop Dogg en Wiz Khalifa in de hoofdrollen, wat garant staat voor absurde omstandigheden.

  Wiz Khalifa speelt een redelijk normale jongen die het goed doet op school. Wanneer hij het pad kruist met Snoop Dogg gaan de remmen los en wordt de wiet tevoorschijn gehaald. De film is ontzettend dom, maar wel op een hilarische manier. Werp een blik op de bovenstaande afbeelding en je weet precies wat je te wachten staat.

  Met grof taalgebruik, veel drugs en genoeg komische momenten weet Mac & Devin Go to High School te vermaken, wie had dat gedacht?

  Showtime

  3. Weeds

  In onze lijst van drugs op Netflix spreekt deze titel meer dan duizend woorden. De serie weeds gaat, hoe kan het ook anders, over wiet.

  Na de dood van haar man moet Nancy Botwin (Mary-Louise Parker) een manier vinden om haar gezin te onderhouden. Uiteindelijk komt ze in aanraking met de criminele onderwereld en gaat ze zelf wiet produceren en verkopen. Maar hoelang gaan deze praktijken goed?

  Drama, komedie en drugs in overvloed. Weeds is een aanrader van jewelste!

  Netflix, Inc.

  2. Narcos

  Drugs op Netflix zou niet compleet zijn zonder de beruchte drugsbaron zelf: Pablo Escobar. In de serie Narcos staat zijn leven en criminele imperium centraal.

  De serie speelt zich af in Colombia, waar we het leven volgen van Pablo Escobar. We zien zijn opkomst als drugsbaron en leren hoe hij uiteindelijk de rijkste crimineel ooit is geworden met zijn handel aan cocaïne. Ondertussen moet Escobar proberen om zijn criminele praktijken onder de radar te houden van de DEA (Drug Enforcement Administration) en andere mensen.

  Narcos toont op realistiche wijze het leven van een crimineel. Dat de serie gebaseerd is op waargebeurde gebeurtenissen maakt dit nog indrukwekkender. Narcos laat de kijker smachten naar meer!

  1. Breaking Bad

  We sluiten onze lijst van drugs op Netflix af met Breaking Bad. Deze serie gaat misschien niet over wiet, maar is wel de beste drugs gerelateerde entertainment die er te vinden is. Zo staat Breaking Bad tussen de top vijf best beoordeelde series ooit gemaakt.

  Walter White (Bryan Cranston), een zachtaardige scheikundeleraar, krijgt te horen dat hij is gediagnosticeerd met kanker. Niet wetende hoelang hij nog zal leven besluit Walter om zijn kennis te gebruiken om zo crystal meth te maken. Samen met behulp van Jesse Pinkman (Aaron Paul) willen de twee een hoop geld verdienen, maar de gevaren van de criminele wereld liggen op de loer.

  Breaking Bad is fantastisch geacteerd en zit vol dramatische en choquerende momenten. Als we het hebben over de beste drugs gerelateerde content, dan weet Breaking Bad je absoluut verslaafd te maken!

  Drugs op Netflix - verslavende series

  Wij zijn benieuwd wat de meest verslavende series zijn die jullie ooit hebben gezien. Laat het ons weten in de reacties. Geintresseerd in meer drugs gerlateerde content? Lees dan ook over de beste drugs in games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.