Drugs zijn natuurlijk nooit aan te raden en het wordt ten sterkste afgeraden om ze te gebruiken. In video games worden er genoeg alternatieven aangeboden die een drugservaring voor je nabootsen zonder dat je met de schadelijke gevolgen te maken krijgt. Gebruik dan ook zeker geen drug. Laat beste drugs in games die ervaring op een overdreven wijze nabootsen en blijf gezond.

De Green Syringe uit Surgeon Simulator Experience Reality

Laten we beginnen met de minst bekende game op deze lijst beste drugs in games. In Surgeon Simulator heb je de rol van chirurg die operaties uitvoert op verschillende patiënten. Dit betekent ook dat je toegang hebt tot verschillende drugs, die in het spel tot uiting komen in vorm van onder andere een groene injectienaald.

Als je per ongeluk de groene injectienaald aanraakt tijdens een operatie zul je het merken ook. Je drogeert jezelf hierdoor waardoor je scherm vol raakt met groene en paarse kleuren. Daarbovenop vertraagt alles om je heen en wordt het moeilijk te zien wat je aan het doen bent. Probeer dan nog maar eens de operatie succesvol af te ronden.