DreamHack 2015 foto's - Niks is te gek!

Article
maandag, 15 juni 2015 om 10:38
xgn google image
Na een briljante eerste dag kan de tweede dag op DreamHack 2015 alleen maar tegenvallen. Niks hiervan is echter waar, want de tweede dag was nog spectaculairder dan de eerste! Met geweldige momenten, heerlijke eetkraampjes, spannende games en bizar goede cosplay outfits lijkt DreamHack een ware droom! Check de DreamHack 2015 foto's!
Na vrijwel niet geslapen te hebben in de Intel Pack4DreamHack bus waren de heren wel toe aan een beetje nachtrust. Op DreamHack heb je de mogelijkheid om een hotel in de buurt te huren, bungalow of slaapplaats op het terrein zelf. Als ware DreamHackers sliepen de heren dan ook in de massale slaapplaats waar ruimte genoeg is. Met een snurkende buurman naast Ramon zou het een moeilijke nacht moeten worden, maar de vermoeidheid eiste zijn tol, waardoor beide heren snel in slaap vielen.
DreamHack 2015 foto's

Slaapverwekkend

Eenmaal wakker geworden treed de eerste verbazing al op. De massale slaapplaats waar in het begin nog maximaal 30 mensen lagen te slapen, liggen nu opeens honderden mensen. De één op een groot tweedehands opblaas matras en de ander zonder matras in een simpel deken gewikkeld, de DreamHackers verschillen hier massaal in. Omdat beide heren vroeg gingen slapen, werden de heren ook vroeg wakker.
Na het verlaten van de slaapzaal op DreamHack 2015 werd er al snel een opblaasbaar paard gespot, waardoor er twijfel ontstond of Ramon niet nog aan het slapen was. Gamers uit Zweden hadden echter een opblaasbaar paard gewonnen op een LAN evenement in New York en moesten dat uiteraard aan de buitenwereld tonen.
DreamHack 2015 foto'sBuren van het paard hadden verder niks door en sliepen met hun gezicht op hun toetsen of kussen op het bureau. Sommige vermoeide gamers hebben zelfs een slaapplaats geclaimed naast hun tafel. De energiedrank en cola die iedereen tot zich neemt op DreamHack is enorm, maar schijnbaar niet genoeg om een 24-urige game sessie vol te houden.
DreamHack 2015 foto's

Puur vergif, maar wat is het lekker

DreamHack hanteert een regel waarbij jongeren onder de 15 geen cafeïneproducten kunnen aanschaffen, maar de lokale Willy (supermarkt) in de buurt heeft daar minder moeite mee en geeft treeën vol met het vergif mee. En als de cafeïne geen vergif is, dan is de combinatie met het eten wel dusdanig bijpassend dat menig gamer een uur in de wind stinkt.
Begrijp ons niet verkeerd, want wij doen vrolijk aan de stinkende hype op DreamHack 2015 mee door een broodje döner te kopen en een bie.. uhm, watertje te drinken. Maar na dit feestmaal springen wij met alle vreugde onder de douche om weer energie te krijgen en schoon te ruiken, waarna de tandjes ook nog even worden gepoetst.
DreamHack 2015 foto's

Cosplay

Met een mond vol schone tanden vervolgen de heren hun weg weer om met Nederlanders te praten, winkels te inspecteren en lachend een weg te banen door het immens grote DreamHack. Een drukke dag staat voor de boeg aangezien vandaag het populaire cosplay evenement wordt gehouden.
Het cosplay evenement van DreamHack 2015 wordt apart beschreven aangezien de outfits zó divers en opvallend waren dat ze een eigen pagina verdienen. Met een aantal druk geplande afspraken en evenementen hebben beide heren echter weinig tijd om DreamHack verder te verkennen.
DreamHack 2015 foto's

Ontspannen

Morgen staat er echter weer een rustigere dag gepland waarbij Daan en Ramon meer kunnen zien van de zalen en bedrijven die aanwezig zijn op DreamHack 2015.
Heb jij een vraag over DreamHack 2015? Laat het ons weten door een reactie achter te laten! Wij gaan nog even DreamHack in de nacht verkennen om daarna heerlijk te slapen en een nieuwe dag te starten!