Dishonored 2 details - Alles wat we weten op dit moment

Article
maandag, 15 juni 2015 om 11:29
xgn google image
Bethesda kwam afgelopen nacht met een aantal grote aankondigingen, waarvan Dishonored 2 een van de meest prominente was. In dit vervolg speel je niet alleen met Corvo Attano, maar ook met prinses Emily Kaldwin (beiden uit de eerste game). Welke Dishonored 2 details we verder kennen, lees je hier.

Prinses Emily in de hoofdrol

Eerst even een spoiler voor degenen die de eerste Dishonored niet hebben gespeeld: Emily is inderdaad de dochter van Corvo (het einde van de originele game hintte hier al naar).
De prinses speelt de hoofdrol in de trailer (hierboven te zien): we kijken door haar ogen en zien enkele van haar vaardigheden.
73339

Krachten en wapens

In de game heeft Emily de beschikking over een soort magische grijparm, die ze kan gebruiken om snel afstanden te overbruggen. Ook kan ze in een soort schaduwwezen veranderen, dat met rokerige armen objecten en vijanden kan vastpakken.
Andere Dishonored 2 details die uit de trailer zijn af te leiden, wijzen erop dat Emily ook op technologisch gebied goed is uitgerust. Naast een zwaard en een kruisboog maakt ze in de trailer gebruik van een een Arc Mine om een robot te vernietigen.
De vaardigheden van Corvo waren niet te zien, maar waarschijnlijk zal hij ook in deze game weer zijn Blink-kracht (waarmee hij korte afstanden kan teleporteren) gebruiken.
73340

Setting

Deze tweede game vindt plaats in Karnaca, de geboorteplaats van Corvo. In tegenstelling tot het donkere, industriële Dunwall is Karnaca tropischer, met meer zonlicht en een grotere afwisseling tussen stad en natuur.
Ook is de leus ‘DEATH TO THE DUKE’ te lezen, op de muur waarbij agenten een paar mannen executeren; blijkbaar wordt Karnaca door een hertog bestuurd. Of deze hertog dezelfde man is als het doelwit van Emily, werd in de trailer niet duidelijk.
Dishonored 2 lijkt ook weer een mix van ouderwetse en nieuwe technologie te hebben: zo waren er moderne windmolens te zien en had de eerder genoemde robot een aantal steampunk-elementen, waaronder tandwielen.
73341

Terugkeer van de Outsider

Tijdens de trailer is een voice-over te horen van de Outsider, het mysterieuze personage dat Corvo in de eerste game zijn krachten gaf. Daarmee kunnen we de terugkeer van de Outsider toevoegen aan ons lijstje met Dishonored 2 details.
In dit vervolg is hij waarschijnlijk ook de bron van de krachten die Emily gebruikt.
73342

Dishonored 2 details op XGN.nl

Op een algemene releaseperiode (lente 2016) en de beschikbaarheid van de game (voor PC, PlayStation 4 en Xbox One) na maakte Bethesda geen verdere Dishonored 2 details bekend. Zodra we meer weten over de game, lees je dat op XGN.nl.

Populair Nieuws