DreamHack 2015 foto's - Vol met verrassingen

  Jaarlijks wordt er in Jönköping, Zweden het grootste LAN evenement ter wereld gehouden. Met vorig jaar een aantal van 21,642 bezoekers vestigde DreamHack Summer een nieuw record. XGN.nl is erbij om uitgebreid verslag te doen van dit gigantische evenement. De eerste DreamHack 2015 foto's gaan uiteraard over de reis en de eerste dag!

  Anders dan dat eindbaas Hugo in 2011 ging (met het vliegtuig uiteraard) mochten Daan en Ramon opgekropt in een bus zitten tijdens de 18 urige reis van Utrecht naar Jönköping. Voor het eerst naar Zweden, voor het eerst zolang in de bus en voor het eerst naar DreamHack.

  Dat klinkt natuurlijk als een droom die uitkomt, maar wanneer je erachter komt dat je bus partner net zo druk kan zijn als dat jij af en toe bent, besef je opeens dat dit weinig slaap betekent. Zet naast de nieuwste XGN.nl DreamHackers een duo dat aan speedrunnen doet en de chaos is compleet.

  DreamHack 2015 foto's

  Pesten in de bus

  Na uitgebreid een gesprek te hebben gevoerd met Patrick en Jasper (de speedrunners) over onder andere hun ervaring op de DreamHack en daarbij aardig wat tips te hebben ontvangen, besloten de duo's om een geweldig kaartspelletje te starten waarbij al snel een deel van de bus werd meegetrokken.

  Misschien denk je nu aan een verschrikkelijk gezellig spel als hartenjagen, Kingsen of Poker, maar werd uiteindelijk alleen verschrikkelijk hard pesten. Een verschrikkelijk spel dat in elke review niet hoger mag ontvangen dan een 4, maar voor sommigen heel vermakend kan zijn. Je kan hieruit wel aflezen dat Ramon het spel met weinig plezier heeft ervaren!

  DreamHack 2015 foto's

  Na aardig wat grappen en grollen werd het pestteam versterkt met verschillende andere busleden die de 18 urige reis met alle plezier op wilden vullen met een potje pesten. De sfeer die hangt bij een busrit waarbij niet iedereen elkaar kent, maar toch snel een band opbouwt is van ongekende hoogte wanneer de interesses overeen komen. Ondanks de weinige (ofwel geen) uren aan slaap hebben wij ons weten te vermaken met de natuur en hilarische opmerkingen.

  DreamHack 2015 foto's

  Slapen is overrated

  Maar uiteraard draait de hele reis om DreamHack en eenmaal aangekomen is er duidelijk een aangename spanning waar te nemen. Bij de exacte opening van acht uur in de ochtend op zaterdag is het fijn om alvast een bandje om te hebben wat de leiding van Intel Pack4DreamHack heeft geregeld.

  Op deze manier loop je met een brede grijns de grote rij voorbij en ontvang je als één van de eerste een goodiebag en let op, die ontvangt niet iedereen. 'Even' (uurtje) een perspas regelen en je eigen tafel claimen in de persruimte en wij zijn klaar om de boel te verkennen.

  DreamHack 2015 foto's

  En wat was er een boel om te verkennen. Met weinig slaap en wat vermoeide benen gingen Daan en Ramon op weg om alle vier de zalen, de expo, festival en omgeving te verkennen.

  Met dat gezegd kunnen wij concluderen dat DreamHack werkelijk gigantisch is. Werkelijk overal zijn er tafels te vinden waarbij gamers hun ultieme gaming rig hebben opgesteld en daarmee de buurman of buurvrouw proberen te imponeren.

  DreamHack 2015 foto's

  Geruchten

  Want wie denkt dat DreamHack alleen voor mannen is, zit fout. Van cosplay tot volledige damesteams die de mannen een schop onder de kont geven, DreamHack heeft het allemaal.

  Gamers hoeven niet continue stil te zitten en kunnen zich in elke zaal vermaken. Bij de expo staan grote stands klaar om de gamer enthousiast te maken voor hun franchise. Zo worden er Counter-Strike goodies uitgedeeld en staat er een levensgroot standbeeld van Scorpion uit Mortal Kombat X.

  Uiteraard biedt de omgeving van Jönköping ook mogelijkheden en zijn we op pad geweest.

  DreamHack 2015 foto's

  Of het het gerucht was van een zwembad in de buurt (met korting) of de natuur die indruk heeft gemaakt op de redactieleden, weten we niet. Maar het is wel zeker dat beiden heren zich zowel binnen als buiten vermaakt hebben.

  Opzoek naar de beste locatie voor een intro ontmoeten we spontane Zweedse mensen, hopen we op een bijzondere actie van Zlatan die voorbij komt lopen en vinden we uiteindelijk de perfecte opname locatie. Na een flinke wandeling voelt het vinden van de locatie als een ware schat die gevonden is en genieten beide heren van een heerlijk Zweeds momentje.

  DreamHack 2015 foto's

  DreamHack 2015 is begonnen

  Uiteraard moesten de heren snel weer terug voor een interview en andere spectaculaire momenten, maar daarover volgt later meer. Houdt voornamelijk de site in de gaten, want je weet maar nooit wanneer er spectaculaire video's online verschijnen.

  Wat hebben de heren van XGN.nl weer een zwaar leven. Maar gelukkig delen ze dat ook graag met jullie en daarom hebben wij een portie foto's voor jullie toegevoegd!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.