Dreadnought Beta - Krijg hier een gratis key voor de PC

Article
woensdag, 18 januari 2017 om 9:00
xgn google image
De gesloten beta van het spel Dreadnought voor PC gaat nu de laatste fase in, maar jij maakt nog kans om het spel te spelen voordat de beta open gaat. Wij bieden je de kans om mee te doen. Dus pak snel je Dreadnought Beta key voor de PC!
Dreadnought is een class-based actie game die jou als kapitein gigantsiche ruimteschepen laat aansturen. Bij Dreadnought draait het niet alleen om grote ruimteschepen met gigantische wapens. Het is van essentieel belang om deze op de juiste wijze toe te passen om de strijd met de tegenstander te kunnen winnen.
Als speler bestuur je een gigantisch ruimteschip voorzien van jouw favoriete wapens en ga je in twee teams van acht spelers de strijd met elkaar aan in verschillende gamemodes. In Dreadnought draait het niet om dogfights tussen snelle ruimtevaartuigen, maar juist om de strijd tussen grote, minder snelle, maar uiterst krachtige ruimteschepen.

Doe mee met de Dreadnought beta

Wil je nou zelf aan de slag met de game, maar kan je niet wachten tot de open beta van start gaat of totdat de game daadwerkelijk uitkomt, dan helpt XGN.nl je een handje, want wij mogen namelijk keys weggeven voor de gesloten Dreadnought beta. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is in te loggen op XGN.nl - via de knop bovenaan de pagina, je kunt snel registreren via bijv. Facebook - en onderaan dit artikel je Dreadnought beta key te pakken. Kopieer deze key direct, zodat je hem niet onverhoopt kwijtraakt.
Doorloop daarna de volgende stappen om de game te kunnen downloaden:
  1. Log in met je Greybox account of maak een account aan op de website van Greybox en log daarna in op de site.
  2. Klik op de Redeem Game Code knop op de account pagina en vul jouw zojuist ontvangen code in.
  3. Ga vervolgens terug naar de Account Settings-pagina en klik op de Download The Launcher-knop om de download van Dreadnought te starten.
De gesloten beta zal beschikbaar zijn totdat de beta open wordt, maar wanneer dat zal zijn is nog niet bekend. Dus wees er snel bij. Alle vooruitgang die je boekt in de gesloten beta, zoals XP, Credits en vrijgespeelde schepen zal je allemaal meenemen naar de open beta, dus nu kan je perfect alvast een voorsprong nemen op de rest.
Wij hebben de game al gespeeld en waren er erg enthousiast over. Vooral de strategische speelwijze en de manier waarop je juist met langzame schepen speelt zijn er goed voor de spanning van de game. Al onze bevindingen kan je lezen in de Dreadnought preview.

Pak hier je Dreadnought beta key op XGN.nl

Populair Nieuws