Dragon War Controller Gamer Kit besproken - Handig voor PS4 en Xbox One!

Article
zondag, 14 mei 2017 om 12:15
xgn google image
Voor de PlayStation 4 en Xbox One zijn al een heleboel accessoires op de markt. Deze focussen zich voornamelijk op het totaalplaatje, maar niet specifiek op het vervoeren van je controller. Dragon War komt nu met een kit die juist daarop inspeelt. Check het in deze Controller Gamer Kit!
Als je op pad gaat met je PlayStation 4 of Xbox One controller is deze vaak onbeschermd en dat betekent kans op beschadigingen. Met de Dragon War Controller Gamer Kit is dat nu verleden tijd. Deze set van 20 euro bevat namelijk een aantal accessoires voor je controller, waarmee je overal voor de dag kunt komen.
Dragon War Controller Gamer Kit

Focus op bescherming voor je controller

Allereerst vind je in deze set een zwart met blauwe beschermhoes voor je controller. Deze heeft een harde buitenkant, maar een zachte binnenkant. Die binnenkant is ook voorgevormd op de vorm van je controller, zodat deze onderweg niet door de tas gaat schuiven. Dit is voor zowel de PS4-uitvoering, als de Xbox One het geval.
Onder de inkepingen voor de controller zit een klein vakje wat ruimte geeft voor de vier meegeleverde controller caps (of iets anders natuurlijk). Deze ruimte is afgedekt door een eenvoudig stuk klittenband die eenvoudig van zijn plek gaat, maar anderzijds ook goed afsluit.
De andere kant van de beschermhoes bevat een extra vak dat afsluitbaar is met een rits. Dit vak is groot genoeg om een oplaadkabel, maar ook andere accessoires op te bergen. De beschermhoes zelf is afsluitbaar met een dubbele rits en voorzien van een ringetje met een karabijnhaak eraan voor eenvoudig vervoer.
Dragon War Controller Gamer Kit

Complete set accessoires voor onderweg

De beschermhoes, eigenlijk de kern van deze set, voelt over het algemeen erg degelijk aan. Helaas doet het kleine flapje aan de binnenkant af aan dat gevoel van degelijkheid. Zoals gezegd zit er onder het flapje een vakje waarin de controller caps geleverd worden.
In totaal krijg je bij de Dragon War PS4 en Xbox One Controller Gamer Kit vier controller caps. Deze kun je gebruiken om op de analoge sticks van je controller te doen voor wat meer grip tijdens een intensieve pot Street Fighter V of of Call of Duty. De caps zijn eenvoudig op je controller te doen (of eraf te halen) en bieden verrassend veel grip tijdens het spelen! Bij de Xbox One versie krijg je een setje in het groen en in het zwart.
Naast de controller caps en de beschermhoes krijg je ook voor de PlayStation 4 nog een gevlochten laadkabel van drie meter bij deze set geleverd. De USB-kabel is blauw wat natuurlijk prima bij de set past. Zoals de hoes en de caps voelt ook de kabel behoorlijk stevig aan. En de lengte zorgt ervoor dat je eigenlijk altijd op de bank kan blijven zitten en door kan spelen tijdens het laden. Bij de Xbox One versie krijg je een kabel én accu. Zeer handig zodat je eens niet met batterijen hoeft te werken, maar eigenlijk het systeem van een PS4-controller kunt hanteren.
Dragon War Controller Gamer Kit

Dragon War Controller Gamer Kit: Waar voor je geld

Voor de 20 euro die je uitgeeft aan de Dragon War PS4 of Xbox One Controller Gamer Kit krijg je absoluut genoeg aan accessoires terug. De beschermhoes voelt degelijk aan en biedt genoeg ruimte voor de meegeleverde accessoires.
Jammer genoeg is er een onderdeel wat afgeraffeld voor je gevoel, maar daar blijft het gelukkig bij. Voor twee tientjes haal je hiermee een kwalitatief sterk product in huis wat ervoor zorgt dat je controller onderweg veiliger dan ooit is. En je krijgt er nog een paar leuke extra's bij ook!