5 Toffe Dragon Ball Xenoverse 2 features!

Article
vrijdag, 14 oktober 2016 om 16:01
xgn google image
Bandai Namco Games komt binnenkort met Dragon Ball Xenoverse 2. De game neemt je mee terug naar het multiversum om problemen in de Dragon Ball-tijdlijn op te lossen. En de game is er eentje om de gaten te houden. Waarom? Wij geven je vijf toffe Dragon Ball Xenoverse 2 features!
Dragon Ball fanaten hebben de datum 28 oktober al scherp in het vizier. Dat is namelijk de datum waarop Dragon Ball Xenoverse 2 uit zal komen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Het is dus al bijna weer tijd om jouw Time Patroller outfit weer uit de kast te halen en op pad te gaan. Lees in deze special vijf Dragon Ball Xenoverse 2 features die ervoor zorgen dat je deze game in de gaten moet houden.

5. Je karakter meenemen

In Dragon Ball Xenoverse 2 kun je weer aan de bak met een Time Patroller. Als je het eerste deel hebt gespeeld, heb je ongetwijfeld veel tijd in je vorige Time Patroller gestoken. Dus die wil je eigenlijk meenemen. Voor die mensen is er goed nieuws.
Redelijk goed nieuws dan. Een van de eerste vragen die je krijgt is of je de savegame van Dragon Ball Xenoverse over wil zetten. Als je hiervoor kiest wordt je oude Time Patroller met een heel aantal van zijn krachten meegenomen naar Xenoverse 2. Alleen kun je niet als hem spelen. Hij of zij kan als held in de stad van de game neergezet worden en het is mogelijk om onder hem of haar te trainen.
99371

4. Een gigantische stad

In Dragon Ball Xenoverse kwam je in Toki Tori City terecht. De stad zag er an sich leuk uit, maar er waren wat minpunten. Zo was het niet heel groot en had alles wat levendiger gekund. Zoals in de preview te lezen is, heeft Bandain Namco geluisterd naar deze kritieken. Xenoverse 2 gooit je namelijk in Conton City.
Die stad is maar liefst zeven keer zo groot als Toki Tori City en bruist letterlijk van het leven. Overal waar je kijkt zijn NPC’s die gewoon een beetje rondhangen, een missie voor je hebben of in een winkeltje zitten. Ook zijn de nodige meesters weer terug en is er ruimte voor maar liefst 300 spelers in de stad!
99372

3. Gratis updates

Bandai Namco heeft met Dragon Ball Xenoverse een aantal updates uitgebracht en dat is de uitgever weer van plan in het tweede deel. Sterker nog, de uitgever is van plan om minstens een jaar updates uit te brengen voor de game.
En die updates zijn helemaal gratis! Dat betekent dat je de game rustig kunt spelen zonder dat je, voor de standaard updates tenminste, ook maar één cent uit hoeft te geven. Ongetwijfeld zal Bandai Namco ook met premium content komen, waar je dan wel wat voor moet bijleggen.
99373

2. Epische gevechten

Dragon Ball staat bekend om zijn supersnelle, intensieve en epische gevechten. En dat element zal Dragon Ball Xenoverse 2 zeker ook hebben. Doordat de game op 60 frames per seconde draait, lopen de gevechten heerlijk soepel. Het combosysteem en de special moves die ieder karakter heeft, zorgen voor het epische element.
En nog mooier; de gevechten voelen een stuk eerlijker aan dan in het eerste deel door de toevoeging van een stamina balk. Deze balk vult zich tijdens het vechten en kan gebruikt worden om een inkomende combo te onderbreken of een speciale move uit te voeren.
99374

1. Samen aan epische gevechten deelnemen

Als je Dragon Ball zegt, dan zeg je teamwork. Alleen dat was in Xenoverse niet altijd het geval. Je kond simpelweg niet met iedereen gelijktijdig op pad. In Xenoverse 2 is dat anders. De game is namelijk te spelen in teamverband, tegen iconische karakters uit het Dragon Ball universum.
Alleen zou je het nooit op durven nemen tegen Majin Vegeta of een Saiyan Great Ape. En zelfs met twee of drie spelers zijn deze tegenstanders niet te doen. Dus kan het nu met maximaal zes vrienden in verschillende modi. Tijd om samen te komen en epische gevechten te beleven!
Dragon Ball Xenoverse 2 komt op 28 oktober uit. Tegen die tijd voorzien wij je nog van een review, maar als je al een eerste indruk wil van de game kun je alvast onze preview lezen.