Bekijk deze 7 downloadbare Netflix series - Ook onderweg bingewatchen!

Article
donderdag, 20 april 2017 om 18:05
xgn google image
Netflix kijken doe je meestal comfortabel op de bank, maar de app is ook handig. Op het mobiele netwerk series kijken kost alleen veel data. Met de download functie kun je titels downloaden om ze daarna onderweg te bekijken. Helaas zijn niet alle series zijn te downloaden, dus vind je in deze lijst zeven toffe downloadbare Netflix series.

7. Designated Survivor

Designated Survivor is een Netflix Original serie en volgt het verhaal van Tom Kirkman. Hij is de Designated Survivor, dat is de persoon die de nieuwe president van de Verenigde Staten wordt als alle leden van de regering komen te overlijden. Tijdens een bijeenkomst in het congres gaat er een bom af in het Capitol in Washington D.C. en de complete regering komt hierbij om het leven.
Tom Kirkman, die op dat moment nog de staatssecretaris van Huisvesting en Stadsontwikkeling is, wordt meteen ingezworen als president. Hiermee begint een turbulente ambstermijn waarin de kersverse president met dreigingen van binnen en buiten het land moet omgaan. Samen met de nieuwe First Lady en zijn nieuwe Chief of Staff Aaron Shore probeert de onervaren Kirkman er toch het beste van te maken.
De eerste tien afleveringen van het eerste seizoen van Designated Survivor staan al een tijdje op Netflix en sinds vorige maand wordt er elke week een nieuwe aflevering toegevoegd aan de database van Netflix. Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering, de 16e aflevering werd gisteren toegevoegd. Op dit moment staan er nog zes nieuwe afleveringen gepland voor deze toffe downloadbare Netflix serie.
109891

ââââ6. Zoo

Zoo is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2012, dat geschreven werd door James Patterson en Michael Ledwidge. In de serie gaat een vijfkoppig team op onderzoek uit om meer te weten te komen over de recente aanvallen van dieren op mensen. Het team bestaat uit Jackson Oz, een zoöloog en zijn vriend Abraham uit Kenya, die een safarigids is. Het team wordt aangevuld door een journalist uit Los Angeles, een Franse speciaal agente en een dieren-patholoog.
Samen reizen zij de hele wereld over om onderzoek te doen naar bijvoorbeeld een leeuwenaanval in Afrika, agressieve zwermen vleermuizen in Brazilië of een gevangenisontsnapping waarbij wolven een rol spelen. Naarmate ze meer dieren onderzoeken, wordt het de leden van het team steeds duidelijker waar ze mee te maken hebben.
Op dit moment staat er pas een seizoen van Zoo op Netflix, en dit eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen. Het tweede seizoen van deze downloadbare Netflix serie is wel al geproduceerd en uitgezonden via andere platformen, maar is nog niet beschikbaar om op Netflix te bekijken. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen toegevoegd gaat worden aan de database van Netflix. Het derde seizoen van Zoo is ook al in productie en zal in juni dit jaar verschijnen in de VS.
109892

5. 3%

3% is de enige niet-Engels gesproken serie in deze lijst. 3% is volledig in het Braziliaans-Portugees gesproken en speelt zich af in het Brazilië van de toekomst. In deze toekomst is de sociale ongelijkheid enorm groot en alle arme mensen wonen in extreme armoede aan de ene kant van de zee. De rijkste 3% van het land woont op een eiland waar de mensen alles hebben wat hun hartje begeert.
De arme mensen krijgen een kans om naar de andere kant te gaan in de vorm van 'het Proces'. Het Proces is een extreme test die meerdere dagen duurt, waarbij de mensen worden beoordeeld op hun intelligentie, sociale vaardigheden en andere eigenschappen. Er is ook verzet tegen het Proces in de vorm van The Cause. Zij zijn het niet eens met het Proces en de ongelijkheid en verzetten zich op alle mogelijke manieren hiertegen.
Op dit moment staat er op Netflix een seizoen van 3%, dat bestaat uit acht afleveringen. Het tweede seizoen van 3% is al bevestigd, maar het is nog niet bekend wanneer deze op Netflix verschijnt.
109893

4. House of Cards

House of Cards is een Amerikaanse politieke serie en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Dobbs. House of Cards volgt het verhaal van Frank Underwood en zijn vrouw, Claire Underwood. Frank Underwood is lid van de Democraten en probeert zijn weg te vinden naar de top van de Amerikaanse politiek.
Frank doet dit zowel op legale als illegale wijze en manipuleert op die manier zijn weg door het Witte Huis. Hij krijgt steeds belangrijkere functies en trekt zo meer macht naar zich toe. Jullie kunnen natuurlijk zelf wel invullen welke positie Frank uiteindelijk voor ogen heeft.
Er staan nu vier seizoen van House of Cards op Netflix, deze zijn samen goed voor 43 afleveringen. Het vijfde seizoen van de serie zal vanaf 30 mei te bekijken zijn op Netflix.
109894

3. Shadowhunters: The Mortal Instruments

Shadowhunters volgt het verhaal van Clary Fray, zij komt er op haar 18e verjaardag achter dat ze een Shadowhunter is. Shadowhunters zijn mensen met engelenbloed en zij beschermen de mensheid tegen demonen. Hun grootste vijanden zijn de Cirkel, een groep afgesplitste Shadowhunters. Samen met Jace, Simon en Alec neemt Clary het op tegen demonen en tegen de Cirkel.
Clary's moeder is vermist geraakt en dus trekt zij er samen met de Shadowhunters op uit om haar te vinden. Tijdens deze zoektocht komt Clary erachter dat ze een aantal bijzondere krachten bezit, die ze te danken heeft aan het engelenbloed dat door haar aderen stroomt. Tijdens de strijd met vampieren, weerwolven en demonen leert ze steeds meer over haar verleden en haar familie.
Er staan nu twee seizoenen van deze downloadbare Netflix serie in de database, in totaal zijn het 22 afleveringen. Er is nog niet bekend of Shadowhunters ook een derde seizoen krijgt, maar de laatste aflevering van seizoen twee wijst er wel op dat er nog een vervolg zit aan het verhaal.
109895

2. Under the Dome

Under the Dome gaat over het stadje Chester's Mill in de Verenigde Staten en is gebaseerd op het gelijknamige boek van bestseller auteur Stephen King. Op een dag verschijnt er een enorme doorzichtige bol om het stadje en dit zorgt natuurlijk voor de nodige chaos. De spanning loopt op als de voorraden opraken en mensen steeds verder gaan om ervoor te zorgen dat ze overleven.
De serie heeft een aantal hoofdpersonen, zoals Barbie, Julia en Jim. De personages zijn het vaak niet met elkaar eens en hebben een compleet andere kijk op hoe ze moeten omgaan met de onzichtbare koepel. Naarmate de serie vordert, leren de bewoners steeds meer over hoe de koepel over Chester's Mill daar terecht is gekomen. Het verleden van het stadje speelt hier een grote rol in.
De database van Netflix bevat nu drie seizoenen van Under the Dome en elk seizoen heeft 13 afleveringen. Het derde seizoen is ook meteen het laatste seizoen van deze downloadbare Netflix serie. Het is bevestigd dat er geen seizoen 4 meer aan zit te komen.
109896

1. Stranger Things

Stranger Things is een science-fiction serie en speelt zich af in Hawkins, Indiana. Op een dag raakt een jongen uit het stadje vermist en de serie gaat over het onderzoek naar zijn verdwijning. Hierbij wordt zijn vriendengroep geholpen door de plaatselijke sheriff en de moeder van de jongen.
Daar komt nog bij dat er een mysterieus meisje in de stad verschijnt, Eleven. Niemand weet waar ze vandaan komt en uiteindelijk helpen de vriendengroep en Eleven elkaar met hun problemen. Eleven heeft een speciale superkracht, wat mogelijk te maken heeft met de verdwijning van de jongen uit Hawkins.
Er staat nu nog maar een seizoen van Stranger Things op Netflix en dit seizoen bestaat uit acht afleveringen. Deze downloadbare Netflix serie was een enorm succes en daarom hebben de producenten besloten om nog een seizoen te maken. Het tweede seizoen van Stranger Things zal vanaf Halloween 2017 beschikbaar zijn om te bekijken op Netflix. Seizoen twee speelt zich een jaar na de gebeurtenissen in seizoen een af.

Populair Nieuws