Top 5 beste Mario Kart 8 Deluxe karakters volgens jullie!

Article
donderdag, 20 april 2017 om 17:59
xgn google image
Jullie hebben weer een week kunnen stemmen in onze poll. Dit keer mochten jullie de beste Mario Kart 8 Deluxe karakters selecteren. De stemmen zijn geteld en daar is de volgende top 5 uitgekomen.

Top 5 beste Mario Kart 8 Deluxe karakters

5. Bowser & Bowser Jr.

Hoe toevallig! Zowel Bowser en Bowser Jr hebben evenveel stemmen gekregen van jullie. De standaard slechteriken uit het Paddenstoelenrijk racen al lange tijd mee met Mario en zijn vrienden. Samen zijn ze als vijfde over de finishlijn gekomen als de personages die jullie graag willen gebruiken in Mario Kart 8 Deluxe.
Bowser is er al bij sinds de allereerste Mario Kart game. Hij zit standaard tussen de zwaargewichten en heeft een van de snelste topsnelheden in de games. Zijn zoontje Bowser Jr is pas voor de derde keer speelbaar in een Mario Kart game. Hij is naast King Boo en Dry Bones het derde personage dat uit een eerdere versie wordt teruggehaald in de Deluxe versie van Mario Kart 8.
109883

4. King Boo

De koning van de Boo geesten keert terug om te racen in Mario Kart 8 Deluxe. Het is een raadsel hoe King Boo gas geeft zonder benen, maar hij doet het toch. Hij is een van de zwaarste karakters uit de Mario Kart serie omdat hij een hele zware kroon op zijn hoofd heeft staan. King Boo is een vrij exclusief karakter en toch verdient hij een van de beste Mario Kart 8 Deluxe karakters volgens jullie.
Met de terugkeer van King Boo komen ook Boo geesten terug als items. Als je deze gebruikt word je onzichtbaar voor je tegenstander en kun je ook niet geraakt worden door items. Je wordt ook niet vertraagd als je off-road rijdt als je onzichtbaar bent, waardoor Boo zowel defensief als offensief een handig item is om de race in jouw voordeel te beslissen.
109884

3. Toad

Toad is een van de loyale karakters in de Mario Kart serie. Sinds het eerste deel in 1992 is Toad er al bij. Toad is maar een klein personage en is in ieder deel dan ook een lichtgewicht. Met Toad vlieg je met gemak door scherpe bochten, maar moet je wel oppassen dat zwaardere karakters je niet van de baan afgooien.
Toad is het enige karakter dat speciaal voor hem een vrouwelijke partner heeft gekregen voor de Mario Kart serie. Toadette werd namelijk voor het eerst geïntroduceerd in Mario kart Double Dash, zodat Toad ook een partner zou hebben. Inmiddels is Toadette niet meer weg te denken uit de kartserie.
109885

2. Yoshi

Een van de meest populaire karakters in het Mario universum is toch wel Yoshi. Al jaren is Yoshi een favoriet bij veel spelers en het is dan ook geen verrassing dat jullie het karakter naar een tweede plek hebben gestemd. Al zal Rox wel teleurgesteld zijn dat Yoshi niet op de eerste plek zal staan.
Yoshi heeft in de Mario Kart games een beetje moeite met zijn gewicht. Het ene deel is hij een lichtgewicht en het andere deel valt hij weer in de middenklasse. Yoshi heeft vier banen naar zich vernoemd gekregen en is in Mario Kart 8 en de Deluxe versie in acht verschillende kleuren speelbaar.
109886

1. Link

Er kan maar één karakter op de eerste plaats staan en volgens jullie verdient Link die plek. Link is in Mario Kart 8 pas voor het eerst speelbaar in een Mario Kart game en in de Deluxe versie voor de Switch is hij ook weer van de partij. De motor van Link, de Master Cycle, lijkt op zijn paard Epona, maar dan van metaal compleet met het Hyrule schild.
Er is een baan speciaal ontworpen voor Link. Op deze baan kun je rijden door Hyrule en rijd je ook door het kasteel van prinses Zelda. Link weet The Legend of Zelda goed te representeren in Mario Kart 8 Deluxe. Nu is het alleen nog wachten totdat Zelda zelf ook speelbaar wordt in Mario Kart.
Link verdient volgens jullie dus zeker een plaats tussen de beste Mario Kart 8 Deluxe karakters.