WIN - Don't Breathe tickets en goodies prijsvraag

Article
donderdag, 29 september 2016 om 9:15
xgn google image
De horrorthriller Don't Breathe draait vanaf 29 september in de Nederlandse bioscopen. Heb jij stalen zenuwen en zie je het wel zitten deze film in de bioscoop te bekijken? Maak dan kans op tickets en meer door mee te doen aan onze Don't Breathe tickets en goodies prijsvraag!
De bloedstollende film Don't Breathe vertelt het verhaal van drie vrienden, die denken dat ze de perfecte inbraak hebben bedacht. Midden in de nacht sluipen ze het huis van een rijke blinde man binnen: het lijkt een makkelijk doelwit. Ze denken daarom ook dat de klus zo geklaard zal zijn, maar ze hebben het enorm mis...
Don't Breathe is geregisseerd door Fede Alvarez, die we kennen van Evil Dead. De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor onder andere Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto en Stephen Lang.
don't breathe tickets

Don't Breathe tickets en goodies prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3x een tof Don't Breathe pakket weggeven! Zo'n pakket bevat het volgende:
  • 2 bioscooptickets voor de film Don't Breathe
  • Zaklamp
  • Hoodie
Wil jij kansmaken op zo'n pakket? Doe dan mee aan onze Don't Breathe tickets en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws