Doe Mee: Heb je ooit in een clan gespeeld?

Article
zaterdag, 04 september 2010 om 16:30
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Vorige week vroegen we of jullie nog nummers kennen die het verdienen om in een muziekgame te verschijnen. Veel specifieke nummers hebben jullie niet gegeven, maar er is blijkbaar wel een vraag naar muziek van eigen bodem. ComEpsilon vindt dat Muse en Customs maar eens wat nummers moeten vrijgeven voor Rock Band of Guitar Hero. Hij ondersteunde zijn keuze het best en is daarom onze winnaar van vorige week.
Elke hobby heeft wel een competitief aspect en zodoende ook gamen. Overal ter wereld worden er wedstrijden gehouden om uit te zoeken wie nu precies de beste is in een bepaald spel. Je kan je individueel inschrijven of je kan samen met een team, oftewel clan, spelen. Onze vraag van deze week luidt dan ook als volgt: Heb je ooit in een clan gespeeld?
Ik kan de clans waar ik in heb gezeten al niet meer op één hand tellen. Het begon allemaal met Call of Duty 2 op de Xbox 360 waar ik me aansloot bij het Nederlandse Guerilla Squad. Later richtte ik mijn eigen clan Wardogs op en een jaar later zat ik alweer bij QualityGaming. Het zijn tijden waar ik met heel wat nostalgie op terugkijk. Helaas is niet iedereen goed genoeg om door te breken en daarom heb ik voluit voor mijn tweede hobby gekozen, schrijven.