Doe Mee: Als games verboden zouden worden, dan...

Article
zaterdag, 07 augustus 2010 om 11:30
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is er een winnaar van afgelopen week bekend.
Elk weekend betrekken we jullie bij een van onze onderwerpen en vorige week ging het over bordspellen. De vraag was toen: Speel jij wel eens een bordspel? Dit omdat we sinds enkele weken elke zondag bordspellen recensies publiceren.

Onder jullie varieert het echt wie wel een bordspel speelt en wie niet en dan met name ook nog de titels en de frequentie waarmee dit gebeurt. Degene die bordspellen zeer 'tof' vindt en met zijn uitgebreide antwoord winnnaar van de week is, is ComEpsilon. Gefeliciteerd!

De bordspellen zijn uiteraard leuk, maar in eerste instantie draait XGN om game gerelateerde artikelen. Ook afgelopen week hebben we jullie weer van heel wat nieuwtjes op de hoogte gesteld, waaronder zaken die in de rest van de wereld spelen. Zo publiceerden wij het nieuws dat China komt met een wet tegen gameverslaving.

Dat brengt ons op het volgende idee. Stel, met de nadruk op stel, dat games in Nederland verboden zouden worden. Wat zou jij dan doen? Uit je creativiteit, maak het grappig, serieus of wat dan ook. Maak in ieder geval de volgende zin af: Als games verboden zouden worden, dan...