Dit zijn jullie favoriete Fortnite wapens!

Article
donderdag, 29 maart 2018 om 11:47
dit zijn jullie favoriete fortnite wapens 129007 4
Iedere keer weer springen we vol goede moed uit de zwevende bus met het verlangen om eerste te worden. Dit proberen we te bereiken met de beschikbaar gestelde Fortnite wapens. De een is beter dan de ander, daarom vroegen we vorige week wat jullie favoriete vuurwapen is in het spel.

5. Rocket Launcher

In de nieuwste Fortnite update krijgen we te maken met een nieuw wapen: de Guided Missile. Dit wapen kun je zien als een upgrade van de Rocket Launcher, wat dus één van jullie favoriete Fortnite wapens is.
Waarom snappen we wel, want je kunt met dit wapen alles kapot maken. Als je iemand ziet bouwen dan kun je zijn architectonische hoogstandje binnen luttele seconden vernietigen. Ook is de raketwerper handig om mensen met een grote explosie terug naar het hoofdmenu te sturen.
129008

4. Tactical SMG

Het wapen dat jullie nog liever in handen hebben dan de Rocket Launcher is de Tactical SMG. Dit wapen heeft een rappe schietsnelheid en doet ook nog eens veel damage bij de tegenstander. Enige minpuntje hieraan is wel dat je sneller door de beschikbare voorraad kogels heen bent.
Maar goed, van een ietwat kortere afstand is de Tactical SMG dodelijk dus dan heb je aan de 35 kogels per magazijn wel genoeg. Al moet je dan wel een beetje goed kunnen mikken!
129010

3. Tactical Shotgun

Elkaar het hoofd inschieten, dat is één van de dingen waar het bij Fortnite om gaat. En hoe gaat zoiets makkelijker dan met een Tactical Shotgun? Eén keer goed raken van dichtbij en je tegenstander zal noodgedwongen het strijdtoneel moeten verlaten.
De Tactical Shotgun is alleen in zijn normale vorm te verkrijgen, er is dus geen groene, blauwe, paarse of gouden variant. Maar dit maakt niet uit, want dit wapen komt altijd goed van pas. Het zorgt voor een gevarieerde uitrusting. Daarom snappen we ook dat het één van jullie favoriete Fortnite wapens is!
129012

2. Bolt-Action Sniper

Wat is er lekkerder dan iemand van een grote afstand neer te halen met de Bolt-Action Sniper? Niets! Het geeft een bevredigend gevoel wanneer je iemand vol goede moed ziet rondlopen door je vizier om hem vervolgens genadeloos neer te schieten.
Klinkt niet vredelievend, maar dat is Fortnite ook niet. Je wint alleen als je eerste wordt en dat doe je door iedereen te vermoorden. Een tweede of derde plek is niet iets om trots op te zijn, een podiumplek bestaat niet.
129015

1. SCAR

De zin ''Ik heb een SCAR gevonden!'' kun je niet zonder ook maar enig enthousiasme uitspreken. Vaak zul je jezelf er op betrappen dat je een klein sprongetje maakt, want met de SCAR ben je de koning van het slagveld.
Dit sprongetje op je stoel zal nog groter worden wanneer er een gouden gloed overheen zit. Dan verander je namelijk van de koning naar de dictator van het slagveld. Mits je er natuurlijk goed mee om kan gaan. Laten we het erop houden dat de SCAR een fantastisch wapen is!

Dit zijn de beste Fortnite wapens volgens jullie

Alle stemmen zijn geteld en de SCAR is dus de overduidelijk winnaar geworden. Vandaag komt er weer een nieuwe poll online waar jullie je mening over los kunnen laten!
Mocht je nou willen weten hoe je deze wapenms het beste tot zijn recht wil laten komen, bekijk dan eens onze Fortnite tips!