Dit zijn jullie favoriete Dragon Ball FighterZ characters!

  Vorige week luidde de vraag: wie zijn jullie favoriete Dragon Ball FighterZ characters? Een vraag die voor ons op de redactie voor krakende hoofden zorgde, er zijn er meer dan genoeg! Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten en kwaliteiten, gelukkig hebben jullie daar wel tussen kunnen kiezen!

  5. Goku

  Of je nou fan bent van Dragon Ball Z of niet, iedereen heeft wel eens gehoord van Goku. Het is dan ook niet zo gek dat dit iconische personage één van jullie favoriete Dragon Ball Fighter Z characters is!

  In de game is Goku standaard speelbaar in zijn Super Saiyan transformatie, maar in één van zijn aanvallen is het wel mogelijk om te veranderen in Super Saiyan 3. Met een passie om altijd de sterkste te worden weet dit vechtersbaasje het iedereen moeilijk te maken, al helemaal wanneer hij zijn befaamde Kamehameha aanval uitvoert. Vastberaden om steeds zijn grenzen te verleggen is Goku altijd al favoriet geweest. En ook in Dragon Ball FighterZ speelt hij heerlijk weg.

  4. Hit

  Op dit moment is de Dragon Ball Super animeserie in volle toeren. Het effect en de populariteit van de serie is meteen te herkennen, want ook Hit is één van jullie favoriete Dragon Ball FighterZ characters.

  Hit maakte zijn debut in Dragon Ball Super en is een soort huurmoordenaar die je stuurt om de sterkste individuen uit te schakelen. Zijn gevecht met Goku was een hoogtepunt uit de serie en kan nu ook worden nagespeeld in Dragon Ball FighterZ. Met zijn unieke Time Skip aanval weet hij de tijd stil te zetten en flinke klappen uit te delen. Hit mag dan één van jullie favorieten zijn, maar het zal ook lastig worden om het tegen hem op te nemen!

  3. Kid Buu

  We trappen deze top drie Dragon Ball FighterZ characters af met de sterkste vijand uit heel Dragon Ball Z: Kid Buu. De ultieme versie van Majin Buu is pure slechtheid en wist met zijn destructieve kracht zelfs de Aarde op te blazen!

  Kid Buu staat bekend om zijn lenigheid en bevat de mogelijkheid om zichzelf als bal op te rollen om zich op deze manier op de tegenstander af te vuren. Kid Buu is één van de snelste personages in de game als het gaat om combo's maken. Snel, lenig en onwijs krachtig, Kid Buu is hier om ravage aan te richten!

  2. Vegeta (Super Saiyan Blue)

  Dat Vegeta één van de meest populaire Dragon Ball FighterZ characters is geworden komt niet als een verrassing. Alleen is het niet de normale versie van Vegeta die op de lijst is terechtgekomen. Jullie kijken namelijk enorm uit naar de nieuwste versie van Vegeta, zijn Super Saiyan Blue transformatie.

  Vegeta staat bekend om zijn stoere houding en grote hoeveelheid trots. Altijd vastberaden om Goku in te halen als het gaat om kracht. Nu heeft ook Vegeta de kracht van een Super Saiyan God bemachtigd en kan deze worden losgelaten in Dragon Ball FighterZ. Met nieuwe aanvallen die eerder werden gezien in de Dragon Ball Super anime weet Vegeta Super Saiyan Blue meteen de harten van fans te veroveren.

  1. Goku Black

  Van alle Dragon Ball FighterZ characters is dit degene waar jullie het meest naar uitkijken. De slechte versie van Goku wist Dragon Ball Super naar een hoger niveau te tillen en is ook favoriet in de nieuwe game!

  Wanneer je Goku Black kiest zul je meteen spelen in zijn Super Saiyan Rosé transformatie. Goku Black weet zijn roze energie te focussen naar zijn hand om zo een soort mes te maken, wat een hoop unieke aanvallen met zich meebrengt. Zodra je de trailer voor Goku Black bovenaan de pagina hebt gezien weet je meteen waarom hij als favoriete personage is gekozen. Wat een gave slechterik!

  Met welke Dragon Ball FighterZ characters ga jij aan de slag?

  Dit waren de vijf Dragon Ball FighterZ characters waar jullie het meeste naar uitkijken. Met welke personages gaan jullie als eerst aan de slag? Dragon Ball FighterZ is vanaf 26 januari verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt de game hier bestellen!

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.