Hitman details - Alles wat we tot nu toe weten!

Article
donderdag, 18 juni 2015 om 16:15
xgn google image
Het nieuwste deel in de Hitman-reeks komt op 8 december uit. Natuurlijk speelt huurmoordenaar Agent 47 weer de hoofdrol in Hitman, maar wat weten we verder eigenlijk over de game? Check hier alle Hitman details die op dit moment bekend zijn!
De nieuwe Hitman-game, simpelweg genaamd Hitman, is een creatieve stealth-actiegame, waarin de speler als huurmoordenaar Agent 47 optreedt. Je krijgt verschillende opdrachten om machtige en belangrijke doelwitten op exotische locaties overal ter wereld om te brengen. Deze locaties variëren van het modieuze Parijs en het zonnige Italïe tot de drukke markten van Marrakesh.
Christian Elverdam, creative director bij IO-Interactive, hierover:
Hitman details - screenshot

Hitman details - een creatieve, gedetailleerde sandbox

Hitman bevat enorme en ingewikkelde sandboxlevels waarin je als speler jouw doelwitten uit moet schakelen. Deze levels zijn veel groter dan spelers van voorgaande Hitman-games gewend zijn. De locaties zijn gedetailleerder, zijn dichter bevolkt en zijn stukken groter dan in de voorgaande games. Zelfs elke NPC zal een eigen naam hebben in deze high definition sandbox.
Je kan natuurlijk weer helemaal zelf bepalen hoe je de opgedragen opdrachten uitvoert: de keuzes over waar je naartoe gaat, wanneer je toeslaat en wie je doodmaakt worden allemaal aan jou overgelaten.
73947 1

Hitman krijgt periodieke toevoegingen

Toen de eerste Hitman details naar buiten kwamen, werd al bekend dat er steeds meer toevoegingen aan het spel komen. Nieuwe missies, locaties en hits zullen periodiek aan het spel toegevoegd worden. Deze toevoegingen worden gebaseerd op feedback van de spelers, waardoor Hitman zal blijven groeien. Volgens de makers moet dit voor een totaal nieuwe Hitman-ervaring zorgen.
Een voorbeeld hiervan is een doelwit dat voor iedere speler verschijnt, maar slechts voor een bepaalde tijd. Je hebt dan bijvoorbeeld maar 48 uur om dit doelwit uit te schakelen, en de uitkomst hiervan is permanent.
Als het doelwit ontsnapt is deze voor altijd verloren. Als je het doelwit ombrengt, dan zal dit voor altijd op jouw gekozen manier zijn gebeurd. Verwacht wordt dat de Hitman community nauw zal samenwerken om deze uitdagingen op de best mogelijke manier op te lossen.
Een van de belangrijkste Hitman details is dat spelers van Hitman voor deze toevoegingen geen extra geld hoeven te betalen. De wereld van Hitman blijft dus steeds groeien, en begint op 8 december wanneer het spel uitkomt. De eerste verhaallijn eindigt ergens in 2016. Hannes Seifert, studio head bij Io-Interactive hierover:
Hitman details - screenshot

Hitman details - Meer content op de PS4

Tijdens de persconferentie van Sony kregen we de eerste Hitman details te horen, toen bekendgemaakt werd dat Hitman meer content zal krijgen op de PS4. De precieze extra PlayStation content is niet bekend, maar wel is bekend dat er meer missies naar de PS4-versie van het spel zullen komen.
Via verschillende webwinkels, waaronder bol.com, is het al mogelijk om Hitman te pre-orderen. Helaas duurt het nog even voordat het 8 december is, dus bekijk voor nu alvast bovenaan dit artikel de gameplay trailer voor de nieuwe Hitman!

Populair Nieuws