Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor augustus 2020

  Microsoft geeft ons zoals iedere maand een viertal games gratis voor Xbox 360 en Xbox One. Deze maand trekt Microsoft een blik oudere games open en speelt in op multiplayer plezier. Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor augustus 2020.

  Portal Knights

  De eerste gratis game zorgt er direct voor dat jong en oud samen kunnen genieten van een tof avontuur. Portal Knight is namelijk online met vier spelers te spelen. De grootste avonturen komen voorbij in deze RPG die je nog het meeste doet denken aan Minecraft in een wat strakker jasje. Ontdek de wereld en bouw van alles, terwijl je in level stijgt en steeds meer spullen vrij speelt.

  Porta Knights is beschikbaar tussen 1 augustus en 31 augustus.

  Override: Mech City Brawl

  Als je meer van bombastische actie en enorme robots bent, moet je de komende maand aan de slag met Override: Mech City Brawl. De game doet precies wat de titel doet verwachten: jou in de cockpit van een enorme mech zetten en het gevecht aan laten gaan met andere speler van over de hele wereld. Hierbij heeft elke mech zijn eigen speelstijl en wapens, dus er is genoeg te ontdekken. Daarbij is Mech City Brawl te spelen met vier spelers en dat in één mech.

  Override Mech City Brawl is beschikbaar vanaf 16 augustus tot en met 15 september op Xbox One.

  MX Unleashed

  Weer in een hele andere categorie valt MX Unleashed. Deze game geef je de controle over een motor met als doel flink wat modder om te ploegen. MX Unleashed geeft je grote open stukken land ,modderstukken en andere ondergronden om flink gas op te geven. Onderweg kun je allerlei stunts doen en racen tegen anderen. Natuurlijk heb je daarvoor allerlei motoren in verschillende vormen en maten beschikbaar.

  MX Unleashed is beschikbaar van 1 augustus tot en met 15 augustus.

  Red Faction 2

  De laatste game, maar zeker niet de minste, is Red Faction 2. Deze game kwam al een hele tijd geleden uit voor Xbox en is nu te spelen op Xbox 360 en Xbox One. Maak je in deze game klaar voor het nodige First person shootergeweld, want de game laat je in de meest diverse stukken van Mars iedereen aan gort knallen. Daarnaast krijg je genoeg actie in voertuigen voor je kiezen. Het is genoeg voor urenlang aan vermaak in Red Faction 2.

  Red Faction 2 neemt je mee naar Mars op Xbox One en Xbox 360 tussen 16 en 31 augustus.

  Portal Knights

  Verkijgbaar vanaf 28 april 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.